Miljøvenlig med Toyota Hybrid

El- og benzinmotor i én - Ingen ladestop - Altid opladt

Hvad er en hybrid?

En Toyota Hybrid er en bil, som både har en el- og benzinmotor. Motorerne kombinerer hinanden, og bilen vælger selv helt automatisk, hvornår det er mest fordelagtigt at køre på el eller benzin. 

Du kan altså være sikker på, at du med en Toyota Hybrid får den mest økonomiske samt miljøvenlige køretur - uden du skal gøre noget.

Kør grønnere

I forhold til en bil med dieselmotor udleder en Toyota Hybrid 15-30 gange mindre NOx-emissioner. Med kombineret el- og benzinmotor har Toyota Hybrid et lavere benzinforbrug, hvilket resulterer i mindre CO2-udslip. Og selvom en Toyota Hybrid ikke udelukkende er en elbil, kan du køre på ren el op til 50% af tiden.

Optimer din køreglæde

Alle Toyotas hybridbiler er med automatgear, du kan derfor nyde din køretur helt uden at tænke på gearskifte. Med automatisk gearskifte bliver din kørsel mere økonomisk, og bilens batteri og motor udnyttes bedst muligt. Når du kører på el, vil du opleve en mere lydløs og behagelig kørsel. 

Vælg din Toyota Hybrid

Hos Toyota finder du det største udvalg af hybridbiler. Vær derfor sikker på, at der findes en Toyota hybrid til netop dit behov - uanset om du søger en smart bybil eller en rummelig familiebil. Du er sikret høj driftsikkerhed, da flere undersøgelser viser, at Toyota Hybrid er de biler med færrest fejl. 

Kør miljøvenligt - kør Toyota Hybrid.

Oplev Toyota Hybrid hos Arne Stubbe Automobiler A/S

Find os i Ballerup og Roskilde, hvor du kan opleve hele Toyotas hybridprogram samt få en personlig fremvisning og prøvetur.

Toyota Hybridmodeller