Firmabiler Corolla

Toyota Hybrid

Hvad er en hybrid?

Toyota har udviklet en bil, som både har en el- og benzinmotor. I en Toyota hybrid kombinerer motorerne hinanden, og bilen vælger selv helt automatisk, hvornår det er mest fordelagtigt at køre på el eller benzin. 

Du kan altså være sikker på, at du får den mest økonomiske samt en køretur med mindre Co2-udleding – uden du skal gøre noget.

Kør på el

I forhold til en bil med dieselmotor udleder en Toyota hybrid 15-30 gange mindre NOx-emissioner. Med kombineret el- og benzinmotor har bilen et lavere benzinforbrug, hvilket resulterer i mindre CO2-udslip. Og selvom en en hybrid ikke udelukkende er en elbil, kan du køre på ren el op til 50% af tiden.

Toyota C-HR Hybrid
Toyota Rav4 Hybrid

Hvad er en plug-in hybrid?

En plug-in hybrid er, ligesom en almindelig hybrid, en bil med to motorer, der kombineres under kørslen. Det vil sige, bilen har både en elmotor og en benzinmotor. Forskellen er dog, at med en plug-in hybrid bestemmer du helt selv, hvornår du vil køre på el – uanset om du kører på motorvej, landevej eller villavej. 

Opladning

En plug-in hybrid skal du sørge for at lade op via ladestikket, og derudover lader den også delvist bilens batteri automatisk op, når du bremser. Dét er Toyotas geniale hybridteknologi, når det er bedst!

Optimer din køreglæde

Alle Toyotas hybrid- og plug-in hybridbiler er med automatgear, og du kan derfor nyde din køretur helt uden at tænke på gearskifte. Med automatisk gearskifte bliver din kørsel mere økonomisk, og bilens batteri og motor udnyttes bedst muligt. Når du kører på el, vil du også opleve en mere lydløs og behagelig kørsel. 

Stort udvalg

Hos Toyota finder du det største udvalg af hybridbiler. Vær derfor sikker på, at der findes en hybrid til netop dit behov - uanset om du søger en smart bybil eller en rummelig familiebil. Du er sikret høj driftsikkerhed, da flere undersøgelser viser, at Toyota hybrid er de biler med færrest fejl. 

Toyota Corolla Hybrid

Oplev hybrid hos Arne Stubbe Automobiler A/S

Find vores bilhuse i Ballerup og Roskilde, hvor du kan opleve alle Toyota hybridmodeller samt få en personlig fremvisning og prøvetur. Du kan booke prøvetur online eller møde op i vores butikker, hvor vi altid er klar til at tage imod dig. Så hvad venter du på?

Udforsk Toyotas udvalg af hybridbiler

Hybridgaranti med Toyota

Vidste du, at alle hybridbiler fra Toyota er dækket af 3 års garanti eller 100.000 km – alt efter hvad der kommer først. Derudover er hybridkomponenterne i din bil dækket af 5 års garanti eller ved 100.000 km – hvad end der kommer først. 

Og ikke nok med det, hvis du sørger for at få et årligt Hybrid Helbredstjek på et autoriseret Toyota-værksted, som vores, kan du opnå dækning af bilens hybrid-batteri i helt op til 10 år.

På udkig efter en ny eller brugt?

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi et bredt udvalg af Toyota hybrid, som rækker fra den kompakte Yaris til SUV'en RAV4. Vi har også ofte gode tilbud på brugte hybridbiler - så uanset om du er til nyt eller brugt, kan du finde det hos os! 

Har du allerede en specifikt model i tankerne, kan du booke en prøvetur online – så sørger vi for, at den står klar til dig, når du kommer.