Toyota taxi

Toyota Taxa

Taxakørsel med Toyota

Toyota bakker op om bedre tiltag i byerne – herunder kørsel af taxa med mindre Co2-udledning. Derfor tilbyder Toyota hybrid-taxabiler, som skal bidrage til renere luft i storbyerne samtidig med, at det er mere økonomisk for dig som vognmand. Udover en økonomisk kørsel, får du større køreglæde med Toyota Hybrid. Bilen kører nemlig på el op til 50% af tiden, hvilket giver dig en lydløs og behagelig taxakørsel. 

Toyota tror på en forbedret taxakørsel i fremtiden, og har derfor lavet en række attraktive løsninger til taxa-vognmænd i Danmark. 

Helt ny taxa hvert 2. år – ingen udbetaling

Som taxa-vognmand kan du både købe eller lease din næste Toyota Hybrid-taxa. Det sker via Toyotas eget finansieringsselskab, Toyota Financial Services, hvilket betyder at der tilbydes løsninger som passer til den enkelte vognmand. 

Som vognmand bliver du garanteret restværdi på dine Toyota Hybrid-taxaer, så du ikke skal tænke på serviceudgifter og brugtbilspriser. 

Den garanterede restværdi giver en økonomisk tryghed, da du bare skal levere bilen tilbage til Toyota Financial Services efter to år og 200.000 km. 

Hvad er en hybridbil?

En Toyota hybrid er en bil med kombineret el- og benzinmotor. Det vil sige, at den delvist kører på el og delvist kører på benzin. Bilen styrer helt selv, hvornår det er mest fordelagtigt at køre på el og henholdsvis benzin.

Derudover lader bilen også selv batteriet op, mens du kører, hvilket betyder, at du slet ikke har brug for ladestationer.

Det eneste du selv skal sørge for er at tanke bilen med benzin, og da en hybridbil kun delvist kører på benzin, er det ikke særlig ofte og meget mere økonomisk. 

En Toyota Hybrid en god investering i taxakørsel.

Ekstra tryghed med drivlinjegaranti

Toyota hybrid-garanti giver dig en en tryghed mod uforudsete regninger på reparationer af drivlinjekomponenter, og dækker din taxa fra Toyota i op til 4 år eller 500.000 km.

Det du skal gøre for at sikre dig drivlinjegaranti med Toyota hybrid er, at bilen vedligeholdes i henhold til serviceprogrammet. 

Komfort og køreglæde til dig og dit erhverv

Toyota hybrid er desuden fyldt med en masse lækkert udstyr, og kommer altid med automatgear. Det er din komfort, som er i fokus – og det er især vigtigt med et erhverv, som består af mange timers kørsel hver dag.

Alt i alt betyder det, at du blot skal læne dig tilbage og mærke køreglæden ved en Toyota hybrid. 

Oplev mulighederne med Toyota Taxa