Privatlivspolitik

20.07.2021

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S, overholder vi databeskyttelsesforordningen. Ifølge loven skal vi oplyse dig om, hvordan vi behandler dine oplysninger f.eks. i forbindelse med, at du køber eller sælger en bil, indgår en leasingaftale, en aftale om servicering eller værkstedsbesøg, eller hvis du ønsker at modtage vores markedsføringsmateriale med information om vores og vores samarbejdspartners produkter, services og gode tilbud.

I denne privatlivspolitik beskriver vi vores behandling af personoplysninger.

 

Formål og oplysninger

Vi behandler dine oplysninger til varetagelse af følgende overordnede formål:

  • Køb/salg af biler og leasing af biler
  • Servicering og værkstedsydelser
  • Markedsføring af vores ydelser, herunder som beskrevet i samtykketeksten, hvis du har givet samtykke til direkte markedsføring
  • Generelle formål som f.eks. overholdelse af gældende lovgivning, administration af vores kundeaftaler, statistik og for­retningsudvikling.

Kunder

  • Navn på ejer eller bruger af bilen
  • E-mailadresse og/eller telefonnummer
  • Eventuelt CVR-nr.
  • Oplysninger om købshistorik hos Forhandleren
  • Oplysninger om din bil, f.eks. bilmodel og stamdata
  • Informationer fra bilens IT/styreboks
  • Informationer fra salg og servicering af bilen
  • Informationer om forsikring af bilen
  • Informationer fra serviceeftersyn og obligatoriske syn
  • Informationer om finansiering af bilen
  • Informationer fra før-salgsaktiviteter
  • Informationer om åbning, læsning mv. af modtaget elektronisk markedsføring.

Juridisk grundlag for behandling

  • Opfyldelse af en kontrakt, f.eks. kontrakt om køb eller salg af en bil, tegning af forsikringer hos forsikringsselskaber, aftaler om finansiering af biler med finansieringsinstitutter, booking og gennemførelse af værkstedsbesøg, mv. (Da­tabeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra b).
  • Vores retlige forpligtelser som dataansvarlig for oplysningerne (Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra c).
  • Samtykke i forhold til direkte markedsføring og profilering i forbindelse med markedsføring (Databeskyttelsesfor­ordningen art. 6, stk. 1, litra a). Oplysningerne kan i visse situationer også blive behandlet til andre formål og på baggrund af andre juridiske grundlag. Derfor kan du opleve, at oplysningerne i en vis grad kan blive behandlet fremadrettet, selvom samtykket evt. trækkes tilbage.
  • Interesseafvejning ift. at dokumentere overholdelse af lovgivningen (Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f).
  • Interesseafvejning i forhold til at evaluere købs- og værkstedsoplevelser (Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f).
  • Interesseafvejning i forhold til statistik (Databeskyttelsesforordningen art. 6, stk. 1, litra f).

 

Datakilder

Persondata indsamles direkte fra dig, fra bilen og de transaktio­ner, som du gennemfører hos Arne Stubbe Automobiler A/S samt fra forsikringsselskaber og finansieringsinstitutter.

På www.stubbe.dk indsamler vi kun persondata, hvis du selv giver os dette. Det kan f.eks. være, når du booker tid til værkstedet, bestiller en prøvetur eller tilmelder dig vores nyhedsbrev via mail. Når du benytter vores hjemmeside, accepterer du, at vi indsamler helt anonymiseret data om dig.

Ved brug af vores formularer på hjemmesiden, spørger vi om dine kontaktoplysninger samt om eventuelle oplysninger om din bil. Disse gør det muligt for dig at booke online tid i vores systemer samt at vi kan kontakte dig, såfremt dette skulle være nødvendigt i forbindelse med bookingen/bestillingen. 

Anvender du vores formular ''Skriv til os'' eller ''Bliv ringet op'', spørger vi om de nødvendige kontaktoplysninger for, at vi kan besvare din henvendelse. 

Ved tilmeldelse af Arne Stubbe Automobiler A/S' nyhedsbrev, giver du lov til, at vi må kontakte dig via mail. 

Kontaktoplysninger eller oplysninger om din bil i forbindelse med ovenstående, vil blive håndteret i en sikker kundedatabase.

Cookies

Vores hjemmeside er baseret på forskellige teknologier med det formål at sikre brugervenlighed og sikkerhed. Disse teknologier kan automatisk opsamle data for at kunne tilbyde den bedst mulige løsning - enten direkte af os eller af en tredjepart på vegne af os. Analyse af klikstrøms data og cookies er eksempler på dette.

Alle besøg til en digital løsning medfører, at der sendes oplysninger fra din browser til en server. Det er via analyse af disse data, at vi optimerer de digitale løsninger. Data opsamles via tredjepart på vegne af os. Der kan opsamles data om din computer med henblik på systemadministration og interne marketingrelaterede analyser. Disse data er statistiske oplysninger om brugeradfærd i digitale løsninger. Eksempler på data der opsamles og analyseres:

  • Dato og tidspunkt for besøg
  • De sider der besøges i løsningen
  • IP-adressen på den besøgende
  • Geografisk placering
  • Oplysninger om den anvendte browser og computer (type, version, operativsystem m.m.)
  • URL fra henvisningssted (siden, hvorfra den besøgende er kommet til vores løsning)

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal, som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies, og de kan bruges til at holde styr på, hvilke sider du har besøgt, de kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap, eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Når du benytter vores hjemmeside, vil du møde en pop-up meddelelse med information om, at vi anvender cookies og om formålet ved at indsamle data via cookies. Når du benytter vores hjemmeside, accepterer du, at vi anvender cookies. Vores hjemmeside kan ikke fungere uden cookies. Ønsker du ikke at fortsætte, skal du forlade siden og slette dine cookies.

Du vil ikke møde pop-up meddelelsen igen på vores side, før du har slettet dine cookies.

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg på vores website.

Cookies anvendes til følgende formål:

  • Forbedring af brugeroplevelsen og få avancerede funktioner til at virke
  • Forbedring af hastighed for webstedet
  • Tillade dig at dele sider med sociale netværk som Facebook m.m.
  • Løbende at forbedre vores hjemmeside til fordel for dig
  • Teknisk funktionalitet, så vi kan huske dine præferencer
  • Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og kan dokumentere dette
  • Annonceafvikling, så vi kan styre, hvor ofte samme annonce vises til den samme bruger og registrere hvor mange, der klikker på den
  • Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering, så vi kan vise dig de annoncer, som vi formoder, er mest relevante for dig.

Cookies anvendes ikke til:

  • At indsamle personligt identificerbare oplysninger
  • At indsamle personfølsomme data
  • At videregive personligt identificerbare data til tredjepart

Vores egne cookies

Vi anvender cookies til at få vores website til at fungere korrekt. Det sker eksempelvis, hvis der tilbydes personaliseringsvalg på websitet, validering af data såsom telefonnummer, betalingsløsninger, samt avanceret funktionalitet såsom afstemninger, produktbedømmelser mm.

Tredjeparts cookies

Vores website omfatter funktionalitet, der leveres af tredjepart.

Vi anvender for eksempel Google Analytics og Facebook-pixel som webanalyseløsninger i vores digitale løsninger. I denne forbindelse sendes webanalysedata fra vores digitale løsninger til analyse i den service, som Google Analytics og Facebook-pixel udbyder. Her fungerer Google Analytics og Facebook-pixel som ”databehandler” af de data, vi er ansvarlige for, og disse data må kun videregives efter aftale eller for at overholde retslige krav.

Deaktivering af disse cookies vil sandsynligvis afbryde de funktioner, der tilbydes af disse tredjeparter.

Cookies til sociale websites

Vores website indeholder følgende sociale medier, som anvender cookies:

  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • YouTube

Konsekvenserne for privatlivets fred på disse varierer fra netværk til netværk og vil være afhængig af de personlige indstillinger, du har valgt på disse tjenester, og de vilkår, du har accepteret at anvende tjenesten under.

Frivillig eller obligatorisk dataindsamling

Det er frivilligt at afgive oplysningerne, som vi indsamler. I forbindelse med markedsføring vil konsekvenserne af ikke at afgive oplysningerne være, at du ikke kan få oplysninger om tilbud, fordele, samarbejdspartnere mv. Når indsamlingen og behandlingen af personoplysninger sker i forbindelse med køb/salg af biler, leasingaftaler eller ser­vicering/værkstedsbesøg, er det obligatorisk for forhandleren at indsamle oplysningerne for at kunne indgå og opfylde kontrakten. Konsekvenserne af ikke at give oplysningerne er, at det ikke er muligt at indgå eller gennemføre aftalen.

Videregivelse af personoplysninger til tredjeparter

Vi videregiver dine personoplysninger til motorregistret, finansieringsselskaber, forsikringsselskaber, Skat m.v., som skal bruge dine oplysninger i forbindelse med bilkøb, finansiering, modtagelse af købesum, tegning af forsikring, leasingaftale m.v.

Hvor længe gemmes dine data

Til brug for opfyldelse af kontrakter og tiltag forud derfor, opbevarer vi oplysningerne i overensstemmelse med forældelsesreglerne af civilretlige krav. Til brug for markedsføring, opbevarer vi dine personoplysninger i den periode samtykket er gældende og i yderligere tre år efter det til enhver tid senest udsendte markedsføringsmateriale. Evalueringer m.v. opbevares i den periode det er nødvendigt for at analysere og evt. følge op individuelt, dog ikke læn­gere end et år fra gennemførelse af evalueringen.

Til brug for øvrige formål, herunder lovpligtig dokumentation og iværksættelse af sikkerhedsforanstaltninger opbevares personoplysningerne så længe de er nødvendige ud fra lovhjemlede forældelsesregler for at ifalde straf.

Dine rettigheder

Du har efter lovgivningen en række rettigheder i forhold til behandlingen af dine personoplysninger. Herunder visse ret­tigheder, som retten til indsigt i personoplysninger, retten til at få ændret ukorrekte oplysninger, retten til at få slettet oplysninger, retten til at få begrænset oplysninger, retten til dataportabilitet, retten til at gøre indsigelse mod behandlin­gen og videregivelse af personoplysningerne.

Du har også ret til at klage til en kompetent tilsynsmyndighed, herunder Datatilsynet.

Kontaktinformation

Hvis du har spørgsmål til behandlingen af dine personoplysninger og/eller dine rettigheder i forbindelse hermed, er du velkommen til at kontakte Arne Stubbe Automobiler A/S på:

Ballerup/Måløv

Måløv Byvej 7

2750 Ballerup

Tel.: 44 97 21 70

Mail: stubbe@stubbe.dk

Roskilde

Betonvej 2

4000 Roskilde

Tel.: 46 33 04 00

Mail: stubbe@stubbe.dk