firmabiler

Erhvervs- og firmabiler

Leder du efter en firmabil, som kan skræddersys til netop dit behov?

Uendelige muligheder for din firmabil

Med erhvervs- og firmabiler fra Stubbe er intet umuligt. Vi gør en dyd ud af at lytte til dine behov og lave dem om til skræddersyede løsninger, som kan lette din arbejdsdag.

Udover speciallavede løsninger til din firmabil tilbyder Stubbe Erhverv også, hvad vi selv kalder for markedets bedste finansieringsløsninger, hvor fokus er på fleksibilitet, valgfrihed og økonomi.

Over 60 års erfaring med erhverv

Vi har stor erfaring med salg og leasing til erhvervslivet og dets mange brancher. Vi har mange år beskæftiget os med specialopbygninger af firmabiler til for eksempel til gartnere, landmålere, kommuner, transport- og håndværksbranchen m.fl. 

Nedenfor kan du se eksempler på konceptopbyggede firmabiler, som Stubbe Erhverv har udviklet og leveret.

firmabiler
firmabiler
firmabiler
firmabiler
firmabiler
firmabiler
firmabiler
Firmabiler
firmabiler
firmabiler

Konceptopbyggede firmabiler

Hos Stubbe er en varevogn ikke nødvendigvis bare en tom kassevogn/van. Vi leverer helt færdige løsninger til din firmabil med al den indretning, du har behov for – så den er klar til brug. Vi tilbyder også både mindre og mellemstore virksomheder udvikling af konceptopbyggede firmabiler og aftaler, som kan genbestilles i fremtiden, hvis nye behov skulle opstå. På den måde er det også nemt at tilpasse sine firmabiler, så de passer til virksomhedens aktuelle situation.

 

Skræddersyet indretning kan f.eks. være:
Reolindretninger, LED-lys og beklædninger i varerum, reklamer, fyr, træk, vinterhjul, blink mm.

 

Skræddersyet opbygning kan f.eks. være:
Knæklad til gartneren, tiplad til entreprenøren, alukasser med hydraulisk lift til transportvirksomheden, montering af kran, værktøjskasser og arbejdslys mm.

Markedets bedste finansieringsløsning af firmabiler

Hos Stubbe tilbyder vi finansieringsløsninger af din firmabil, som vi selv mener, er markedets bedste. Grunden til det er. at vi tilbyder løsninger, som passer til netop dit behov – og det kan vi, da vi helt selv har det fulde rammeansvar for alle de erhvervsleasingaftaler af firmabiler, som vi i fællesskab indgår med leasingselskabet og dig.

Lease din næste firmabil

Du kan tegne din leasingaftale som finansiel eller operationel leasing – men vi tilbyder også en unik tredje mulighed for leasing af din næste firmabil. Her får du en operationel aftale med en 100% valgfri købsoption, når aftalen udløber. Det betyder, at du enten kan vælge at aflevere firmabilen retur, eller købe den fri til optionsprisen.

Du kan altså sagtens vente med at træffe din beslutning til din leasingaftale med os udløber, og derefter vælge ud fra din virksomheds nuværende situation, firmabilens stand og om du synes, det er et godt køb. Når du tegner leasingaftalen, kan du endda være med til at beslutte niveauet på optionsprisen på den månedslige ydelse samt ønske om forudbetaling og serviceaftale til din firmabil.

Fleksibilitet, valgfrihed og økonomi

Hos Stubbe Erhverv tilbyder vi finansiering af din firmabil med fleksibilitet og valgfrihed langt over det sædvanlige
- dét mener vi, er markedets bedste finansieringsløsning.