Stubbe Erhverv

Leder du efter en erhvervspartner, som forstår dine behov og kan levere skræddersyede løsninger til dig? 

Uendelige muligheder

Hos Stubbe er intet umuligt. Vi gør en dyd ud af at lytte til dine behov og lave dem til skræddersyede løsninger, som kan lette din arbejdsdag.

Udover speciallavede løsninger tilbyder Stubbe også, hvad vi selv kalder for markedets bedste finansieringsløsninger, hvor fokus er på fleksibilitet, valgfrihed og økonomi.

Over 60 års erfaring

Vi har stor erfaring med salg og leasing til erhvervslivet og dets mange brancher. Vi har mange år beskæftiget os med specialopbygninger af biler til f.eks. gartnere, landmålere, kommuner, transport- og håndværksbranchen m.fl. 

Nedenfor kan du se eksempler på konceptbiler, som Stubbe har udviklet og leveret.

Konceptopbygninger

Hos Stubbe er en varevogn ikke nødvendigvis bare en tom kassevogn/van. Vi leverer helt færdige løsninger med al den indretning, du har behov for – så din bil er klar til brug. Vi tilbyder også både mindre og mellemstore virksomheder udvikling af konceptbiler og aftaler, som kan genbestilles i fremtiden, hvis nye behov skulle opstå. På den måde er det også nemt at tilpasse sin vognpark, så den passer til virksomhedens aktuelle situation.

 

Skræddersyet indretning kan f.eks. være:
Reolindretninger, LED-lys og beklædninger i varerum, reklamer, fyr, træk, vinterhjul, blink mm.

 

Skræddersyet opbygning kan f.eks. være:
Knæklad til gartneren, tiplad til entreprenøren, alukasser med hydraulisk lift til transportvirksomheden, montering af kran, værktøjskasser og arbejdslys mm.

Markedets bedste finansieringsløsning hos Stubbe

Hos Stubbe tilbyder vi finansieringsløsninger, som vi selv mener, er markedets bedste. Det mener vi, da vi tilbyder løsninger, der passer til netop dit behov – og det kan vi, da vi selv har det fulde ramme ansvar for alle de erhvervsleasingaftaler, som vi i fællesskab indgår med leasingselskabet og dig.

En unik leasingløsning 

Du kan tegne din leasingaftale som enten finansiel eller operationel leasing – men vi tilbyder også en unik tredje mulighed. Her kan får du en operationel aftale med en 100% valgfri købsoption, når aftalen udløber. Det betyder, at du enten kan vælge at aflevere bilen retur, eller købe den fri til optionsprisen.

Du kan altså vente med at træffe din beslutning til din aftale udløber, og vælge ud fra din virksomheds nuværende situation, bilens stand og om du synes, det er et godt køb. Når du tegner aftalen, kan du endda være med til at beslutte niveauet på optionsprisen på den månedslige ydelse samt ønske om forudbetaling og serviceaftale.

Fleksibilitet, valgfrihed og økonomi

Hos Stubbe tilbyder vi finansiering med fleksibilitet og valgfrihed langt over det sædvanlige
- dét mener vi, er markedets bedste finansieringsløsning.

Bliv ringet op

Skriv til os

Vores serviceværksted har åbent til kl. 24!

Mange virksomheder har svært ved at undvære deres biler i dagtimerne. Dét ved vi, og derfor er vi sent oppe!

Fra mandag til torsdag holder vores serviceværksteder aftenåbent – helt til kl. 24.00.

Hos Stubbe har vi altid sat en ære i at være der for vores kunder, når de har brug for det. Derfor har vi siden 1992 holdt aftenåbent på vores værksteder. Du vælger jo ikke selv, hvornår din bil bryder sammen.