Toyota Proace Electric

Toyota Proace Electric

Kør sikkert med Toyota Proace Electric

Når man kører hverdag, er det vigtigt, at man er i trygge hænder, og det er du med Toyota Safety Sense.

Toyota Proace Electric kommer med en række sikkerhedfunktioner, der gør, at du kan være tryg og sikker under din travle arbejdsdag. Sikkerhedesystemet fås med nødbremseassistent, fodgængerrigestering, bakkamera, laneassist og meget mere, som resulterer i at Toyota Proace Electric har fået fem ud af fem stjerner i Euro Ncap-sikkerhedstesten.

Proace Electric med samme rå styrke

Med Proace Electric kan du vælge mellem 3 køreindstillinger egnet til hvert behov. Power til hvis du skal yde varebilens maksimale acceleration, Normal til blandet kørsel og Eco til økonomisk kørsel

Trods Proace Electric er rå, betyder det ikke, at dens køregenskaber samt komfort er i højklasse. Du kan udvide din arbejdstelefon med varebilens skærmspejling med indbygget Apple Carplay og Android Auto, så du nemt kan få et overblik, mens du er på farten.

Proace Electric med innovativ plads

Toyota Proace Electric kan fås med Smart Cargo, som betyder for dig, at du kan have alle dine redskaber med. En innovativ idé, som giver en ekstra længde på 116 cm. 

Med Smart Cargo kan du nemt transformere din bil til et praktisk mobilt kontor – midterkonsolen kan trækkes ud, hvor man derefter kan bruge den som et bord til computerplads eller lignende.

Det tager kun 45 minutter for en hurtigoplader at lade Proace Electric op på 80%, som er svarende til 240 km. For en privatladeboks vil det tage  syv timer for en fuldopladning, som er svarende til natten over.

Toyota Proace Electric
Toyota Proace Electric
Toyota Proace Electric
Toyota Proace Electric
Toyota Proace Electric
Toyota Proace Electric

Leder du efter en erhvervspartner?

Hos Stubbe har vi over 60 års erfaring erfaring med salg og leasing til erhvervslivet og dets mange brancher. Vi har mange år beskæftiget os med specialopbygninger af biler til f.eks. gartnere, landmålere, kommuner, transport- og håndværksbranchen m.fl. Desuden tilbyder vi finansieringsløsninger, som vi selv mener, er markedets bedste.

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi altid brugte biler på lager. Klik på knappen til venstre for at se alle vores brugte biler online. Du kan også besøge os i vores to bilhuse i Roskilde eller Måløv/Ballerup.