Værksted

Toyota Relax

Hvad er Toyota Relax?

Toyota Relax er en servicegaranti som giver dig 12 måneders garanti for hver gang, du sender din bil til service hos et autoriseret Toyota-værksted.

Relax dækker alt det, som faktisk får din bil til at køre! Det vil sige, at det dækker de dyreste reparationer, som din bil skulle have brug for – hvis altså ikke det ikke skyldes slid eller anden form for skade. 

For at komme med nogle eksempler på, hvad Relax dækker, er det blandt andet brændstofsystemet, gearkassen, de vitale dele på motoren og meget, meget mere!

Toyota Relax

Tag det helt roligt, og kom ned i gear med op til 10 års serviceaktiveret garanti!

Med Toyota Relax får du nemlig automatisk 12 måneders garanti for hver gang, du sender din bil til service hos os. Det koster ikke ekstra!
Dog gælder det kun, hvis din bil ikke længere er omfattet af dens 3 års fabriksgaranti, og at den ikke er fyldt 10 år eller har kørt 185.000 km endnu.

Fra 1. januar 2023 blev de tidligere 160.000 km forlænget til 185.000 km – hvilket betyder ekstra tryghed for endnu flere Toyota-ejere

Værksted

Hvad skal der til for at få Toyota Relax?

Din bil er omfattet, hvis den opfylder disse kriterier:

  • Din Toyota skal være over to år gammel eller så skal den have kørt over 85.000 km
  • Den resterende fabriksgaranti skal være under et år eller under 15.000 km
  • Din Toyota må ikke være fyldt ti år eller have kørt over 185.000 km

Kom derfor ned til Stubbe enten i Roskilde eller Måløv/Ballerup og få lavet dit Toyota service.

PS Toyota Relax gælder også, hvis din bil ikke tidligere har været på et autoriseret Toyota-værksted.

Toyota Relax er en del af Toyotas tryghedsprogram

Med Toyotas tryghedprogram dækker garantien fra fabrikken de tre første år af din bils levetid og for at opretholde den garanti, kræver det kun, at du får lavet et serviceeftersyn. Fortsætter du dine serviceeftersyn efter at fabriksgarantien er udløbet på din Toyota, får du automatisk 12 måneders garanti for hvert service du er til.

Vejhjælp & Hybrid

Derudover får du også automatisk Toyota Vejhjælp efter hvert service, du er til som en del af tryghedsprogrammet. Hvis du kører hybrid, har du fem års garanti på hybridsystemet i din bil og op til 10 års dækning på hybridbatteriet med et årligt Hybrid Helbredstjek, såfremt din bil ikke har kørt over 100.000 km.

Ligemeget hvor meget du kører i din Toyota, har du tre års lak- og overfladegaranti samt 12 års gennem-tæringsgaranti. Hvis du får skiftet dine reservedele eller køber tilbehør, er der også altid tre års garanti på de dele. Læs mere om Toyota Garanti her.

Toyota Relax