Toyota værksted

Toyota service

Velkommen til Toyota service

Trænger din Toyota til et service? Så er du havnet det helt rette sted. Vi har nemlig udført autoriseret Toyota service i mere end 50 år. Derfor består vores Toyota service-team af særligt uddannede og meget erfarne mekanikere og teknikere, som udelukkende er specialister i netop din Toyota.

Husker du dit Toyota Service?

Sørger du for at overholde din Toyotas serviceinterval? Får du et sikkerhedstjek i ny og næ?

Det er det allerbedste, du kan gøre for din bil, når du giver den et Toyota service og sørger for, at den får et sikkerhedstjek hver anden gang. Du beholder nemlig fabriksgarantien på din Toyota med et stempel i servicebogen fra et autoriseret Toyota værksted. Ikke nok med det, så har det betydning for din bils værdi, hvis du en dag skal af med den – så sikrer du, at den er i tiptop form, og bliver vedligehold til UG med kryds og slange. 

Toyota Service - Olieskift
Toyota Service

Fire grunde til at vælge et Toyota service

1️⃣ Som autoriseret Toyota værksted er alle vores teknikere opdateret og efteruddannet på den nyeste teknik og løsninger. Din bil er i trygge hænder hos os, og som autoriseret kan du også være sikker på, at vi kun bruger originale reservedele og produkter fra Toyota – til et service til din Toyota.

2️⃣ Der anvendes kun moderne og avanceret teknik samt computersoftware til at fejlfinde eventuelle problemer på din bil. Vi har minicomputere, som gør, at vi hurtigt kan finde fejlen og rette den – så du kan komme hurtigt videre.

3️⃣ Det er Toyota, som selv har udviklet teknologien i alle Toyota hybridbiler. Derfor er det naturligvis også kun Toyota, som er eksperter i netop dét system. Og du kan være sikker på, at vores teknikere har den rette ekspertise, der til for at passe godt på din Toyota hybrid, når den får et Toyota service.

4️⃣ Ved hvert service-, sundheds- og sikkerhedstjek af din Toyota får du samtidig et års gratis vejhjælp, som dækker i hele Europa. Dét er service!

Udover de fire nævnte punkter kommer der tryghed, konkurrencedygtige priser og ikke mindst Danmarks mest tilfredse værkstedsgæster, som er blandt de mange fordele ved et Toyota service.

Toyota servicepakker

Der findes flere typer af services, som vi tilbyder din Toyota. 

Der er tre servicepakker, som du kan vælge imellem: Et servicetjek, et sundhedstjek og et sikkerhedstjek. De tre former for Toyota service indeholder forskellige ydelser og tjekpunkter. 

Toyota Servicepakker

Brug for noget helt andet end et Toyota service?

Bare rolig! Vi tilbyder mange flere værkstedsydelser end et Toyota service. Vi har nemlig vores eget malerværksted, pladeværksted/skadecenter samt mekanisk værksted. Det betyder, at vi kan give dig større fleksibilitet og yde dig en hurtigere service, da vi ikke skal have eksterne leverandører ind over det arbejde, som skal laves på din bil. Kontakt os i dag, så hjælper vi dig godt på vej!