Toyota Firmabiler

Hvorfor vælge en Toyota som firmabil?

Med firmabiler fra Toyota får du et stort udvalg af modeller og biltyper. Uanset hvilke modeller, du er interesseret i, kan du være sikker på at få en firmabil, hvor komfort, køreglæde og kvalitet er garanteret. 

Hos Stubbe kan du vælge en Toyota firmabil med omtanke for miljøet. Du kan nemlig få hybridbiler i alle størrelser og klasser, så det passer til netop dit behov. 

Du kan både købe og lease din næste Toyota firmabil. Og da Toyota har sit eget leasingselskab, Toyota Financial Services, og er mulighederne mange. 

Miljøvenlig firmabil

Med Toyota Hybrid får du en firmabil, som er miljøvenlig. En hybridbil kører på el op til 50 procent af tiden, hvilket betyder mindre forurening, lavere benzinforbrug og lavere afgifter. 

Du behøver ikke en ladestation til din Toyota Hybrid-firmabil. Med en kombinationsmotor lader bilen selv op, mens du kører. 

Vælger du en Toyota Hybrid, er den som standard udstyret med automatgear, som sammen med den lydløse elmotor, er med til at give en behagelig og bekymringsfri køreoplevelse.

Bliv ringet op

Skriv til os

Find din næste Toyota Firmabil her

Toyota Camry

          

             

                    

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK