Toyota Garanti

En af markedets bedste garantier

Med kombinationen af suveræn kvalitet og fantastisk service kan Toyota tilbyde en fabriksgaranti, som er en af markedets bedste

Fabriksgaranti

Toyotas fabriksgaranti varer i 3 år og/eller 100.000 km - alt efter hvad kommer først. Uden kilometerbegrænsning vil det være det første år.

Fabriksgarantien dækker alle fejl, som stammer fra produktion og samling af bilen. Den dækker også over udgifter ved at få transporteret bilen til nærmeste forhandler, hvis der under garantiperioden opstår problemer grundet materiale- og/eller fabrikationsfejl, hvor bilen ikke kan køre.

Lak- og overfladerustgaranti

Lak- og overfladerust på din Toyota er også dækket af 3 års garantien - uanset bilens kilometertal.

Gennemtæringsgaranti

Med Toyota-garanti er der 12 års dækning på gennemtæring af rust (rust indefra), hvis det skyldes materiale- og/eller fabrikationsfejl - uanset bilens kilometertal.

Garanti på reservedele og tilbehør

Alle originale reservedele og tilbehør er dækket af 3 års garanti, hvis det er fra 1. januar 2017 og fremefter. Alle Toyotas standardgarantier overføres til en eventuel ny ejer af bilen i den fulde garantiperiode.

Tryghed – også efter fabriksgarantiens udløb 

Uanset bilens kilometertal, kan du med Toyota PLUS Tryghedsaftale garantere dig sikring mod uforudsete regninger til reparation i mange år.

Betingelser for Toyota Garanti

Vedligeholdelse af bilen skal ske i henhold til de specifikationer og instrukser, som er angivet i bilens instruktionsbog. Ansvaret for dokumentationen af korrekt vedligholdelse jævnfør ovenfor nævnte instruktionsbog ligger hos ejeren.

Ejeren er forpligtet til snarest muligt at få bilen på et autoriseret Toyota-værksted ved garantidækkede fejl, således at fejlen ikke bliver værre.

Toyota værkstedstid

Book værkstedstid

Toyota hjulskifte

Book hjulskifte

Toyota find medarbejder

Kontakt værkstedet

Toyota booking

Se åbningstider

  
Naturligvis også Hybrid-garanti

Alle Toyotas Hybrid-modeller er også dækket af 3 års garanti /100.000 km. Hybridkomponenterne i din bil er dækket af 5 års garanti/100.000 km. Og med et årligt Hybrid Helbredstjek hos Stubbe, er dit hybridbatteri dækket i op til 10 år.  Læs mere om Toyota Hybrid her.

 

Hold dig opdateret på aktuelle tilbud og kampagner her