Privatleasing hos Stubbe

Fordelagtig privatleasing af din næste Toyota, Renault eller Dacia

Aftale baseret på dit kørselsbehov

Prisen afhænger af dit årlige kørselsbehov, og du betaler et fast beløb hver måned. Mange synes, det at lease en bil er mere økonomisk overskueligt, da der blot betales et fast månedligt beløb.

Ingen uforudsete regninger

Du skal heller ikke tænke på, om bilen taber værdi i perioden, for når din leasingaftale udløber, skal du bare aflevere bilen hos os igen.

Derudover skal du heller ikke tænke på udgifter til service eller reparation af din leasingbil - det indgår nemlig altid i din aftale. Det vil sige, at der altså ikke er nogle uforudsete regninger, når du privatleaser hos Stubbe.

Kontakt os i dag og få et tilbud på din næste privatleasing.

Corolla TS

Med privatleasing hos Stubbe får du:

 En leasingaftale baseret på dit kørselsbehov

 Altid inkluderet serviceaftale

 Ingen uforudsete regninger

 Intet værditab på bilen

 Fast overskuelig, månedlig betaling

 Attraktiv udbetalingspris ift. køb af bil

 Mulighed for at lease de nyeste modeller

 Personlig rådgivning til den bedste løsning for dig.

Ny bil - igen 

En fordel ved privatleasing er at du har mulighed for at få ny bil ofte. Som udgangspunkt løber din leasingaftale i tre år, hvorefter du kan lease en ny bil, når den udløber. 

Så hvis din køreglæde forbedres af en lækker, ny bil med masser af udstyr, så er privatleasing helt sikkert noget for dig.

Hos Stubbe har vi mange forskellige leasingbiler at vælge mellem - bl.a. de nyeste modeller indenfor Toyota, Renault og Dacia. Og du kan vælge mellem både almindelig benzin-, diesel-, hybrid- og elbiler