Privatleasing

Privatleasing

Privatleasing af din næste bil

Skal din næste bil privatleases? Så er du havnet det helt rigtige sted. Hos Arne Stubbe Automobiler A/S tilbyder vi nemlig privatleasing af alle vores biler.

Find din drømmebil blandt vores nye biler, og få et godt tilbud på privatleasing. 

Ingen uforudsete regninger med privatleasing

Prisen afhænger af dit årlige kørselsbehov, og du betaler et fast beløb hver måned. Mange synes, det at privatlease en bil er mere økonomisk overskueligt, da der blot betales et fast månedligt beløb.

Du skal heller ikke tænke på, om bilen taber værdi i perioden, for når din leasingaftale udløber, skal du bare aflevere bilen hos os igen.

Derudover skal du heller ikke tænke på udgifter til service og reparation, når bilen privatleases – det indgår nemlig altid i din aftale. Det betyder, at der ikke er nogle uforudsete regninger, når du privatleaser hos Stubbe.

Ny bil - igen

En fordel ved privatleasing er, at du har mulighed for at få ny bil ofte. Som udgangspunkt løber din leasingaftale i tre år, hvorefter du kan lease en ny bil, når den udløber. 

Så hvis din køreglæde forbedres af en lækker, ny bil med masser af det nyeste, moderne udstyr, så er privatleasing helt sikkert noget for dig!

Hos Stubbe har vi mange forskellige leasingbiler at vælge mellem. Vi har blandt andet de nyeste modeller indenfor bilmærket Toyota. Og du kan vælge mellem både benzin-, diesel-, hybrid- og elbiler. 

Toyota sommer

  8 gode grunde til privatleasing:

  1. En leasingaftale baseret på dit kørselsbehov
  2. Altid inkluderet serviceaftale
  3. Ingen uforudsete regninger
  4. Intet værditab på bilen
  5. Fast overskuelig, månedlig betaling
  6. Attraktiv udbetalingspris ift. køb af bil
  7. Mulighed for at lease de nyeste modeller
  8. Personlig rådgivning til den bedste løsning for dig.