Privatleasing

Privatleasing

Billig privatleasing af din næste Toyota, Renault eller Dacia

Privatleasing baseret på dit kørselsbehov

Prisen afhænger af dit årlige kørselsbehov, og du betaler et fast beløb hver måned. Mange synes, det at privatlease en bil er mere økonomisk overskueligt, da der blot betales et fast månedligt beløb.

Ingen uforudsete regninger

Du skal heller ikke tænke på, om bilen taber værdi i perioden, for når din leasingaftale udløber, skal du bare aflevere bilen hos os igen.

Derudover skal du heller ikke tænke på udgifter til service og reparation af din bil, når den privatleases - det indgår nemlig altid i din aftale. Det vil sige, at der altså ikke er nogle uforudsete regninger, når du privatleaser hos Stubbe.

Kontakt os i dag og få et tilbud på din næste privatleasing.

Toyota Corolla TS

Gode grunde til privatleasing:

  1. En leasingaftale baseret på dit kørselsbehov
  2. Altid inkluderet serviceaftale
  3. Ingen uforudsete regninger
  4. Intet værditab på bilen
  5. Fast overskuelig, månedlig betaling
  6. Attraktiv udbetalingspris ift. køb af bil
  7. Mulighed for at lease de nyeste modeller
  8. Personlig rådgivning til den bedste løsning for dig.

Ny bil - igen 

En fordel ved privatleasing er at du har mulighed for at få ny bil ofte. Som udgangspunkt løber din leasingaftale i tre år, hvorefter du kan lease en ny bil, når den udløber. 

Så hvis din køreglæde forbedres af en lækker, ny bil med masser af udstyr, så er privatleasing helt sikkert noget for dig.

Hos Stubbe har vi mange forskellige leasingbiler at vælge mellem - bl.a. de nyeste modeller indenfor Toyota, Renault og Dacia. Og du kan vælge mellem både almindelig benzin-, diesel-, hybrid- og elbiler.