Dækhal Med Filter

Dækopbevaring

3 gode grunde til dækopbevaring

Hos Stubbe har vi skrevet om tre gode og fornuftige grunde til, hvorfor du skal vælge dækopbevaring. Du kan læse mere om dem nedenfor, og derudover kan du finde priser, på hvad dækopbevaring hos os koster.

 

1. Spar plads derhjemme

Bor du i en lejlighed, eller et hus hvor der ikke er plads til fire store og beskidte dæk, eller vil du bare ikke bruge plads på at opbevare dem? Så er dækopbevaring hos os den perfekte løsning for dig!

Ved at lade os opbevare dine hjul, gør at du slipper for at have dine beskidte hjul stående, og optage plads hos dig, som kunne bruges til noget andet. 

Hvad koster dækopbevaring hos os? 

Hos Stubbe vil vi meget gerne opbevare dine hjul for dig, så du ikke skal bruge unødvendig plads på det!
Derfor kan du hos os få dine hjul opbevaret enten et halvt år for kun 435 kr. eller hele året for 870 kr. 

Vi sørger for, dine dæk i de bedste hænder!

 

2. Dækopbevaring gør det nemt for dig

Med dækopbevaring hos os skal du ikke tænke yderligere over hvor du skal opbevare dine store hjul. Vi gør det dejlig nemt for dig, så det eneste du skal gøre er at komme ned til os med din bil, så vi kan montere enten dine vinterhjul eller sommerhjul.

Derfra overtager vi dækopbevaringen, således at du ikke skal gå og bøvle med dem, og alt den plads som de optager.

 

3. Dækopbevaring under de rette forhold

Hos Stubbe opbevarer dine hjul under de rette forhold, ved at opbevare dine hjul køligt, tørt og mørkt. Grunden til at vi gør dette, er fordi det er hvad der er bedst for gummiet på hjulene. 

Ved at opbevare hjulene ved den rette temperatur, og de helt rette forhold, så undgås det at hjulets gummi får revner eller bliver for hårdt. Det er blandt andet med til at forlænge dine hjuls levetid.