lærlinge og elever

Lærlinge og elever

Bliv lærling eller elev hos os

Har du lyst til en hverdag i et af de, hvis vi selv skal sige det, sjoveste autohuse? Om du er til værksted, administration eller kundeservice, så har vi helt sikkert en lære-/elevplads, der passer til dig. 

Det kan være svært at finde ud af, hvilken uddannelse valget skal falde på efter folkeskolen. Hos Stubbe huser vi flere lærlinge- og elevpladser, som er erhvervsuddannelser. Hvor du praktisk arbejder hos os, mens du løbende har skoleophold for at lære teori, som passer til det, som du lære hos os. Smart, og virkelig lærerigt!

Har du lyst til at arbejde på værksted og har du en interesse for biler og deres mekanik? Så læs mere om uddannelsen som mekanikerlærling via knappen.

Har du lyst til at arbejde på værksted og har du interesse for biler og deres design? Så læs mere om uddannelsen som pladesmedslærling via knappen.

Har du lyst til at arbejde på et kontor og blive meget klogere på salgsadministration? Så læs mere om uddannelsen som kontorelev via knappen.                                                               

Har du lyst til at yde den bedste kundeservice og være vores ansigt udadtil? Så læs mere om uddannelsen som eftermarkedselev via knappen.

En arbejdsplads med fokus på trivsel

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi fokus på et godt arbejds- og læringsmiljø, hvor vi tager ansvar for din faglige udvikling. Og udover det faglige vægter vi også det sociale miljø højt. Vi har både sociale aktiviteter for hele firmaet samt indbyrdes i afdelingerne, hvad end vi udfordrer hinanden i bowling, gokart eller bare ønsker hinanden god weekend i fredagsbaren.

Generelt tror vi på, at tilfredse medarbejdere, lærlinge og elever giver tilfredse gæster – derfor er det vores vision at have verdens mest tilfredse gæster. Arne Stubbe Automobiler A/S er hvor tilfredserne mødes!