lærlinge og elever

Lærlinge og elever

Bliv lærling eller elev hos os

Har du lyst til en hverdag i et af de, hvis vi selv skal sige det, sjoveste bilhuse? Om du er til værksted, administration, logistik eller kundeservice, så har vi helt sikkert en lærlinge- eller elevplads, der passer lige netop til dig. 

Det kan være svært at finde ud af, hvilken uddannelse valget skal falde på efter folkeskolen eller ungdomsuddannelsen. Hos Stubbe huser vi flere lærlinge- og elevpladser, som er erhvervsuddannelser. Her arbejder du praktisk hos os, mens du løbende har skoleophold for at lære teori, som passer til det, som du lærer i dagligdagen. Smart, og virkelig lærerigt!

Har du lyst til at arbejde på værksted og har du en interesse for biler og deres mekanik og teknik?

Har du lyst til at arbejde på værksted og har du interesse for biler, deres design og opbygning?

Har du lyst til at arbejde på kontor og blive meget klogere på administration af bilsalg?

Er du nysgerrig på at være det koordinerende bindeled mellem vores værksteder og gæster?

En arbejdsplads med fokus på trivsel

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi fokus på et godt arbejds- og læringsmiljø, hvor vi tager ansvar for din faglige udvikling. Og udover det faglige vægter vi også det sociale miljø højt. Vi har både sociale aktiviteter for hele firmaet samt indbyrdes i afdelingerne, hvad end vi udfordrer hinanden i bowling, gokart eller bare ønsker hinanden god weekend i fredagsbaren.

Generelt tror vi på, at tilfredse medarbejdere, lærlinge og elever giver tilfredse gæster – derfor er det vores vision at have verdens mest tilfredse gæster. Arne Stubbe Automobiler A/S er hvor tilfredserne mødes!