Historien om Arne Stubbe Automobiler 

Arne Stubbe Automobiler A/S er en 60 år ung familieejet bilvirksomhed, der i dag drives af 3 generationer af Stubbe-familien.

Virksomheden har været Toyota-forhandler i mere end 40 år og beskæftiger godt 100 medarbejdere fordelt på 2 afdelinger i Måløv og Roskilde. I begge afdelinger sælges der ud over Toyota nu også Renault, idet virksomheden pr. 1.12.2011 er blevet autoriseret Renault forhandler. Senest er Måløv-afdelingen begyndt salget af Dacia, som senere også skal sælges i Roskilde.

Firmaet blev grundlagt af Jane og Arne Stubbe i 1959 under navnet Måløv Autoservice. Firmaet lå i selve Måløv by 700 meter fra den nuværende adresse. I starten var det en benzintank med tilhørende reparationsværksted, hvorfra der blev solgt et beskedent antal nye (Skoda, BMW og Neckar, en tysk Fiat) og brugte biler.

I 1972 flyttede firmaet til den nuværende adresse – hvor der var bedre værksteds-faciliteter. Samtidig med flytningen begyndte firmaet forhandlingen af bilmærket Toyota, mens forhandlingen af benzin og andre nye bilmærker ophørte.

Den 1. marts 2002 overtog Arne Stubbe Automobiler A/S Toyota-forhandlingen i Roskilde efter Autocare, Hans Johansen A/S og har fra denne dato Toyota afdelinger både i Måløv og Roskilde.

Arne Stubbe Automobiler A/S arbejder ud fra en formuleret vision om en gang med tiden at få verdens mest tilfredse kunder, hvilket virksomheden kun mener at kunne opnå med verdens mest tilfredse medarbejdere.

Arne Stubbe Automobilers måske største styrke er medarbejderne – ca. halvdelen af de godt 100 medarbejdere har arbejdet i virksomheden i mere end 10 år. Det gør at kunderne kender medarbejderne fra det ene besøg til det næste og at firmaets grundlæggende værdier kendes og efterleves af medarbejderne. - Velkommen hos Stubbe.