Lånebiler

Lånebiler

Har du brug for en lånebil?

Det kan være vanskeligt at undvære sin bil, når den skal på værksted. Derfor tilbyder vi hos Stubbe, at du kan få en lånebil at køre i, mens din bil er i vores teknikeres trygge hænder. Du kan få en lånebil uanset om din bil er til service, reparation eller er en tur på vores skadecenter.

Er din bil på vores mekaniske værksted, kan du få en lånebil til meget fordelagtige priser, som du kan se i skemaet nedenfor. Er din bil derimod på besøg hos vores skadecenter, kan du få en lånebil uden beregning. 

Værkstedets lånebiler

Mens din bil er i trygge hænder på vores værksted, tilbyder vi dig forskellige lånebiler.

Lånebiler Pris
Kategori A  250 kr.
Kategori B 350 kr.
Kategori C 250 kr.

Priserne er inkl. moms og forsikring.

Selvrisiko
Selvrisiko ved skade er 5000 kr.
Privatkunder kan for 75 kr. per dag nedsætte selvrisikoen til 0 kr. på kategori A & B.

Gebyrer
Lånebilen modtaget med fuld tank og skal afleveres med fuld tank, ellers opkræves brændstoffets værdi og et gebyr på 400 kr.
Ved for sen betaling af bøder, opkræves bødens værdi og et gebyr på 500 kr.

Lånecykler

Du kan også låne en cykel i stedet for en lånebil, mens din bil er på værksted. Vi har nemlig to fine cykler, som du kvit og frit kan låne imellemtiden – uanset om din bil er på mekanisk værksted eller vores skadecenter.

Cyklerne har begge to en cykelkurv, lys både foran og bagpå og så medfølger der naturligvis en cykelhjelm, så du kan komme sikkert rundt. Ønsker du at låne en cykel, skal du blot henvende dig til personalet i indskrivningen.