Renault Service

Renault service

Velkommen til Renault service

Vi er meget stolte over at kunne tilbyde førsteklasses service og vedligeholdelse til alle slags Renaultbiler i mere end 12 år. Det gælder uanset, om det er rutinemæssig vedligeholdelse eller en avanceret reparation.

Vores team består af specifikt Renault-uddannede teknikere med speciale i at håndtere alle din Renaults behov med ekspertise og erfaring. Med et Renault service er du godt kørende – uanset om du kører i en personbil eller en større varebil.

Renault Service – 7 løfter til vores gæster

Som autoriseret værksted har vi forpligtet os til at overholde disse syv løfter:

1️⃣ At overholde din Renaults program for vedligeholdelse
2️⃣ At foretage en sikkerhedsinspektion med 87 Renault-kontrolpunkter
3️⃣ At sikre driftssikkerhed ved hjælp af elektronisk Renault-diagnose
4️⃣ At sikre din motor med standardolier, og sikre den tekniske egnethed
5️⃣ At yde et års garanti på alt udført arbejde
6️⃣ At sørge for gennemsigtig ved din Renault servicepakke til netop din bil
7️⃣ At udelukkende anvende originale Renault reservedele, som er godkendt og designet af fabrikanten.

Renault Service Varebil

Renault service til både person- og varebiler

Uanset om du har en personbil eller en varebil, så skal vi nok sørge for dit næste Renault service. Vi har mere end 12 års erfaring med begge dele. Derfor har vi også en forståelse for, hvor vigtigt det er, at din bil kører sikkert og får lavet sit rutinemæssige service. Vores mål er at sikre, at din Renault altid leverer maksimale ydeevne og komfort, uanset hvad dine kørselsbehov er. 

Som autoriseret Renault værksted tilbyder vi flere slags service til din bil. Uanset hvor gammel din Renault er, har vi også et service til dig!

Der er mange fordele ved vores servicepakker. Du vil blandt andet få tryg og sikker vejhjælp, og når du får et Renault service hos os, kan du være 100% sikker på, at vi kun bruger originale dele og materialer fra importøren. Derudover får du naturligvis et stempel i dit Renault servicehæfte på, at din bil har været i gode hænder – og dermed vil din Renault også have en højere værdi, hvis du senere vil sælge den. Du kan læse mere om vores Renault servicepakker ved at klikke på knapperne nedenfor.

Renault Care

Som autoriseret værksted tilbyder vi dig servicen Renault Care. Det er en certificeret og skræddersyet serviceaftale med vedligeholdelse af din bil efter Renaults egen standarder. Du bestemmer selv aftalens længde samt kørestrækningen. Med Renault Care får du fabriksgaranti på din bil i op til syv år. Derudover er Renault service også inkluderet i op til syv år, som naturligvis foregår på vores autoriserede værksted enten i Måløv eller Roskilde. Aftalen indeholder desuden vejhjælp døgnet rundt, og den kan tegnes så længe din bil er under 12 måneder gammel. Smart, ikke?

Kontakt os eller besøg vores afdelinger for at tegne en Renault Care-aftale og høre nærmere om Renault service.

Renault Service

Din tilfredshed er vigtig for os

Vi stræber altid efter at tilbyde den bedste service til alle vores gæster. Hos Stubbe mener vi, at den bedste service er en kombination af personlig og professionel betjening. Som udbyder af Renault service søger vi for personlig rådgivning og professionelt arbejde med din Renault.

Vi gå meget op i at opbygge langvarige relationer med alle vores gæster. Derfor behandler vi din bilsom vores egen – som dit fortrukne Renault service-værksted vil vi altid gå den ekstra mil for at sikre din tilfredshed. 

Derfor opfordrer vi alle vores gæster til at give os feedback enten på Trustpilot eller på Google. Så vi kan forbedre os løbende. Din feedback er meget vigtigt for vores udvikling, og vi sætter stor pris på din feedback.  

Kontakt vores Renault servicecenter

Skal din bil snart til service? Tøv ikke med at kontakte os allerede i dag for at planlægge dit næste besøg eller blot for at høre mere om vores serviceydelser, som eksempelvis indebærer både hjulskift, klargøring og undervognsbehandling.

Vi er altid klar til at hjælpe vores gæster med at finde den perfekte løsning og service!