Stubbe

Nye biler

På udkig efter ny bil?

Hvad end du søger en fabriksny bil eller en brugt, ny bil, har vi et stort udvalg til dig. 

Som forhandler og både nye og brugt biler i mere end 60 år, hjælper vi alle vores gæster med at finde jeres nye følgesvend på fire hjul. 

Find din næste bil hos os

Som erfaren og autoriseret forhandler af Toyota, kan du være sikker på at gøre en tryg handel, når du er på udkig efter din næste bil. Begge vores afdelinger og bilhuse har masser af bilmodeller i udstillingen, så du kan kigge forbi enten Måløv eller Roskilde, og få inspiration samt en fremvisning og prøvetur.

Måske du har én bestemt bilmodel i tankerne, eller måske du slet ikke er sikker endnu – uanset står vores dygtige salgsrådgivere klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte match. Du kan nemt booke tid online til en fremvisning/prøvetur, og så sørger vi for, at bilen står klar til dig på det ønskede tidspunkt. Du kan også tilmelde dig vores køberkartotek, så kontakter vi dig, så snart vi finder noget, der passer til dine ønsker.

Personlig rådgivning til dig

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi over 60 års erfaring med salg og rådgivning af gæster om deres næste biler. Vores vision er at have verdens mest tilfredse gæster, og derfor er vores mål også at hjælpe dig med at finde netop dén bil, som matcher dit behov, og som du måtte drømme om. 

Har du overvejet at kigge på vores lager af brugte biler? Det kan være, at du finder din drømmebil blandt vores brugte biler. Det gode ved at købe brugt er, at du kan spare nogle penge på biler i udemærket stand. Ofte har bilerne ikke særligt mange kilometer på tælleren, og stadig mange gode år i sig.

Kig forbi eller kontakt os, så hjælper vi dig med at finde din kommende bil – uanset om den skal være ny eller brugt.