Køb ny bil hos Stubbe

Vi er autoriseret forhandler af Toyota, Renault og Dacia

  

Dacia logo

Find din næste bil hos os

Som erfaren og autoriseret forhandler af Toyota, Renault og Dacia kan du være sikker på at gøre en tryg handel, når du er på udkig efter din næste bil. Begge vores afdelinger og bilhuse har masser af bilmodeller i udstillingen, så du kan kigge forbi enten Måløv eller Roskilde, og få inspiration samt en fremvisning og prøvetur.

Måske du har én bestemt bilmodel i tankerne, eller måske du slet ikke er sikker endnu – uanset står vores dygtige salgsrådgivere klar til at hjælpe dig med at finde det perfekte match. Du kan nemt booke tid online til en fremvisning/prøvetur, og så sørger vi for, at bilen står klar til dig på det ønskede tidspunkt. 

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi over 60 års erfaring med salg og rådgivning af kunder om deres næste biler. Vores vision er at have verdens mest tilfredse kunder, og derfor er vores mål også at hjælpe dig med at finde netop dén bil, som matcher dit behov, og som du måtte drømme om. 

Har du overvejet at kigge på vores lager af brugte biler?
Det kan være, at du finder din drømmebil blandt vores brugte biler. Det gode ved at købe brugt er, at du kan spare nogle penge. Ofte har bilerne ikke særligt mange kilometer på literen, og er i rigtig god stand!

Kig forbi eller kontakt os, så hjælper vi dig med at finde din kommende bil – uanset om den skal være ny eller brugt.