Service og reparation

Service og reparation

Service og reparation til din bil

Uanset om du skal have lavet dit årlige service eller en reparation på din bil, kan du være sikker på, at den er i helt trygge hænder hos os. 

Vi er nemlig autoriseret værksted inden for mærkerne Toyota, Renault og Dacia, og vi er derfor eksperter i alle tre bilmærker. 

Vores værksted glæder sig til at tage imod dig!

Overholdelse af aftaler er vigtigt for os

Hos Stubbe sætter vi en stor ære i, at aftaler overholdes – både hvad angår tid og kvalitet.

Værkstedet kontakter dig naturligvis altid, inden vi udfører andet end det bestilte arbejde, og så aftaler vi sammen det videre forløb. Vi sørger for, at du undgår uventede overraskelser i form af større regninger end forventet. 

Vi hjælper dig også med at forstå din faktura fra værkstedet, og hvis du skulle have spørgsmål om det udførte arbejde på din bil.

Der findes ingen dumme spørgsmål – vi ved, at teknikken bag din bil kan være kompliceret at forstå!

Service og reparation

Vi samler på tilfredse gæster på værkstedet

Uanset om du har fået lavet service eller reparation, gør vi vores allerbedste for, at du får en god oplevelse, når du besøger en af vores to afdelinger. Vi tilbyder ligeledes en lånebil, mens din bil er på værksted, og så afleverer vi altid din bil nyvasket, når den har fået lavet service på vores værksted. Trænger din bil dog til en større klargøring både inde og ude, hjælper vi også med det – book en klargøring her.