Toyota Proace Verso

Mange muligheder med Proace Verso!

Du får mange muligheder med en Toyota Proace Verso. Den har ni sæder, som hver især kan tages ud alt efter behov, og dermed give dig mulighed for endnu mere plads til bagage.

Toyota Proace Verso er altså den perfekte MPV og passer til dig, som vil benytte den som minibus, taxa, institutionsbus eller bare en stor familiebil. 

Denne bil giver dig mange muligheder, og hvis dette ikke er nok, så kan vi tilpasse en skræddersyet løsning til dig.

Toyota Proace Verso
Toyota Proace Verso

Rummelig og komfortabel

Godt nok er Proace Verso en stor bil, men dette betyder ikke, at den er gået ned på hverken udstyr eller smarte funktioner!

Med Proace Verso får du blandt andet 7" touch skærm med smartphoneintegration, sædevarme foran, fartpilot med begrænser, bluetooth og mere til, som er standard udstyr. 

Bilen kommer også i to versioner, hvor der i COMBI er plads til ni personer og i udstyrs varianten FAMILY OVER COMBI, er der plads til 8 personer. 

Leder du efter en erhvervspartner?

Hos Stubbe har vi over 60 års erfaring erfaring med salg og leasing til erhvervslivet og dets mange brancher. Vi har mange år beskæftiget os med specialopbygninger af biler til f.eks. gartnere, landmålere, kommuner, transport- og håndværksbranchen m.fl. Desuden tilbyder vi finansieringsløsninger, som vi selv mener, er markedets bedste.

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi altid brugte biler på lager. Klik på knappen til Højre for at se alle vores brugte biler online. Du kan også besøge os i vores to bilhuse i Roskilde eller Måløv/Ballerup.