Toyota Yaris Cross

Toyota Yaris Cross

Længere, højere, bredere og mere sikker

Der er som vanligt hos Toyota skruet helt op for sikkerhedsniveauet i denne Yaris Cross, der som standard fås med anden generation af Toyotas omfattende sikkerhedspakke, Toyota Safety Sense, som er en sikkerhedspakke der bl.a. indeholder automatisk nødbremse for både biler, fodgængere og cyklister, adaptiv fartpilot med køfunktion og vejbaneassistent med aktiv styring samt meget mere. Alt sammen er med til at minimere risikoen for at havne i en ulykke.

Toyota Yaris Cross har med 2560 mm samme akselafstand, som den Toyota Yaris du kender, men er samlet set 240 mm længere, hvilket betyder større rummelighed inde i bilen. Du får altså en ny Yaris, som er både 90 mm højere og 20 mm bredere, mens frihøjden er øget med 30 mm.

Toyota Yaris Cross

Firehjulstræk og lavt brændstofforbrug

Firehjulstræksystemet tilbyder ekstra stabilitet og trækkraft i daglig kørsel under dårlige forhold og på overflader med nedsat vejgreb.

Et elektrisk system, der er mere kompakt, og som vejer mindre end de mekaniske systemer, hjælper det intelligente, firehjulstrukne system, som er i denne Toyota Yaris Cross, med at opnå et bedre brændstofforbrug og lavere CO2-udledning i forhold til konkurrenterne.

Derudover er Toyota Yaris Cross også en del af Toyotas hybridprogram. Så hvis du gerne vil have en lavere CO2-udledning, men stadig ønsker en lækker, kompakt SUV – så skal du opleve denne smarte Yaris Cross!

Toyota Yaris Cross
Toyota Yaris Cross
Toyota Yaris Cross
Toyota Yaris Cross

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi altid brugte biler på lager. Klik på knappen til venstre for at se alle vores brugte biler online. Du kan også besøge os i vores to bilhuse i Roskilde eller Måløv/Ballerup.