Toyota CHR

Mød fremtiden med Toyota C-HR

Med den nye Toyota C-HR kan du opleve en bil vis design er et mix af innovative opgraderinger og traditionelle træk. C-HR, som står for "Compact High Rider", får en helt ny betydning.

Det lækre, nydesignet ydre af den nye Toyota C-HR kombinerer en modig blanding af skarpe og flydende linjer, og drager inspiration af originalens design.

På bilen finder du blandet andet integrerede dørhåndtag i alle sidedørene, samt LED for- og baglys, der tilsammen giver bilen et unikt og futuristisk look.

Komfort og teknologi er prioriteret

Læn dig tilbage i cockpittet, og nyd den komfortable følelse, som den nye Toyota C-HR giver dig. Med et digitalt informationsdisplay, der genkender din smartphone og automatisk indstiller bilen baseret på dine personlige behov.

I den nye Toyota C-HR kan du også gøre brug af Apple CarPlay og Android Auto med den 12,3" multimedie touchskærm, som giver dig fri adgang til din smartphones musiktjenester, navigation m.m. på farten også via stemmestyring endda. Indstil også lyset i bilens interiør efter tidspunkt eller humør med 64 farvers stemningslys. Sejt!

Beyond Zero med den nye C-HR

For første gang byder Toyota C-HR på tre forskellige drivlinjer; en 1.8-liters hybridudgave, en 2.0-liters firehjulstrukket hybridudgave og en 2.0-liters plug-in hybridudgave.

I udviklingen og produktionen af den nye C-HR har Toyota haft særligt øje for at øge genbrug og genanvendelse og derved mindske bilens negative påvirkning af klimaet og miljøet. Som alternativ til læder, er der blevet gjort brug af veganske materialer, og bilen indeholder dobbelt så meget genbrugsplast som sin foregænger med over 100 forskellige dele produceret med materialet.

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi altid brugte biler på lager. Klik på knappen til venstre for at se alle vores brugte biler online. Du kan også besøge os i vores to bilhuse i Roskilde eller Måløv/Ballerup.