Toyota C-HR

Helt ny Toyota C-HR på vej!

Om ikke så længe kommer en helt ny Toyota C-HR – og vi glæder os! 

Vil du være en af de første, som hører nyt om bilen, og når den lander i vores showroom?

Tilmeld dig interesselisten for den nye C-HR via knappen nedenfor.

Vejen er din

Kan en bil være harmonisk, økonomisk og kraftfuld på samme tid? Svaret er “ja”, hvis bilen er en Toyota C-HR. Accelerationen er kvik, og trækkraften er overbevisende – især hvis du vælger den nyudviklede 2,0 liters benzinhybrid, der tydeligt demonstrerer Toyotas forspring inden for hybridteknologi.

Kør uden om det ordinære

Hvorfor lade omgivelserne præge dig, når du kan præge omgivelserne? Den mulighed ligger lige om hjørnet, når du kører i Toyota C-HR. Det er en moderne coupé med skarpe linjer og et markant formsprog. Det dynamiske og kompakte design passer perfekt til den urbane livsstil. Toyota C-HR er en SUV med en kraftfuld fremtoning og en rå attitude.

Intuitiv, avanceret og underholdende

Tilslut din smartphone via Apple CarPlay™ og Android Auto™, og brug apps som Spotify, Mofibo og Google Maps, der alle kan tilgås via stemmestyring. MyT Multimedia giver dig adgang til de informationer, som du virkelig har gavn af som fx meldinger om problemer i trafikken. 

Vejen er din

Accelerationen er kvik, og trækkraften er overbevisende – især hvis du vælger den nyudviklede 2,0 liters benzinhybrid, der tydeligt demonstrerer Toyotas forspring inden for hybridteknologi.

Kør uden om det ordinære

Toyota C-HR er en moderne coupé med skarpe linjer og et markant formsprog. Det dynamiske og kompakte design passer perfekt til den urbane livsstil. Det er en SUV med en kraftfuld fremtoning og en rå attitude.

Intuitiv, avanceret og underholdende

Tilslut din smartphone via Apple CarPlay™ og Android Auto™, og brug apps som Spotify, Mofibo og Google Maps, der alle kan tilgås via stemmestyring.

Toyota C-HR
Toyota C-HR
Toyota C-HR
Toyota C-HR
Toyota C-HR
Toyota C-HR

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi altid brugte biler på lager. Klik på knappen til venstre for at se alle vores brugte biler online. Du kan også besøge os i vores to bilhuse i Roskilde eller Måløv/Ballerup.