Toyota Camry

Kraftfuld elegance

Toyota Camry Hybrid har det hele. Den kombinerer en stor sedans eksklusive elegance med alle fordelene ved Toyotas avancerede hybridteknologi. Resultatet er stilsikkert design, raffineret komfort og teknologi af den slags, som både er brugervenlig og avanceret.

Alt i alt løfter Toyota Camry fornøjelsen ved at køre hybrid op til et helt nyt niveau.

Toyota Camry
Toyota Camry

En forførende køreoplevelse

Camry Hybrid er baseret på Toyota New Global Architecture-platformen (TNGA). Resultatet er lavt tyngdepunkt og et ekstra stift karrosseri. Det forklarer bilens unikke kombination af dynamisk køreglæde, fast vejgreb og eksklusiv komfort. Du kører med en følelse af betryggende overskud, som suppleres af sikkert udsyn samt intuitiv instrumentering med klar visning af køreinformationer.

Kvalitet uden kompromis

Den indbydende kabine i Toyota Camry Hybrid kombinerer sofistikeret håndværk med al den plads og funktionalitet, du kan ønske dig. Lækre materialer og rigelig plads til ben og skuldre giver alle i kabinen en oplevelse af eksklusiv komfort. Lange ubrudte linjer understreger kabinens rummelighed, og den intelligent designede førerplads er en fornøjelse for dig, der sidder bag rattet.

Toyota Camry

Kraftfuld elegance

Toyota Camry Hybrid har det hele. Den kombinerer en stor sedans eksklusive elegance med alle fordelene ved hybrid. Alt i alt løfter Camry fornøjelsen ved at køre hybrid op til et helt nyt niveau.

En forførende køreoplevelse

Camry Hybrid er baseret på Toyota New Global Architecture-platformen (TNGA). Du kører med en følelse af betryggende overskud, som suppleres af sikkert udsyn samt intuitiv instrumentering med klar visning af køreinformationer.

Kvalitet uden kompromis

Den indbydende kabine i Camry Hybrid kombinerer sofistikeret håndværk med al den plads og funktionalitet, du kan ønske dig. Lange ubrudte linjer understreger kabinens rummelighed, og den intelligente førerplads er en fornøjelse for dig, der sidder bag rattet.

Toyota Camry
Toyota Camry
Toyota Camry

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi altid brugte biler på lager. Klik på knappen til venstre for at se alle vores brugte biler online. Du kan også besøge os i vores to bilhuse i Roskilde eller Måløv/Ballerup.