Toyota Prius Plug-In Hybrid

5. generations hybridbil med Prius plug-in hybrid

Det er 25 år siden, at Toyota Prius markerede sig verden over, som den første masseproducerede hybridbil, og nu kommer den 5. generation af Toyota Prius. Med et forbedret højkapacitets batteri er rækkevidden på ren el nemlig øget med 50%, sammenlignet med den nuværende generation.

Det nye batteri har derudover en højere energitæthed, og så er det faktisk muligt at få solceller på taget af den nye Toyota Prius, som kan forlænge den elektriske rækkevidde. Ret sejt!

Toyota Prius Plug-In Hybrid
Toyota Prius Plug-In Hybrid

Fokus på sikkerheden

Udover det, så er den nye Toyota Prius også blevet udstyret med den nyeste udgave af Toyota T-mate, som er en række sikkerhedssystemer, der skal gøre det mere sikkert for dig, når du kører rundt på vejene. Det er blandt andet udstyr som Pre-kollisionssystem, vognbaneassistent, nødbremseassistent m.m. som skal gøre det mere trygt for dig, når du sidder bag rattet. 

Der er også virkelig tænkt over sikkerheden med Toyota Prius. Det betyder, at den 7" store multi-informationsdisplay er placeret ovenfor rattet, så du ikke skal fjerne dine øjne fra vejen, når du skal læse informationer eller hastigheden.

Toyota Prius i stilrent design og uimodståelig teknologi

Når først du sætter dig ind i den nye Toyota Prius plug-in hybrid, har du ikke lyst til at gå ud igen. Med de klare linjer og det stilfulde design, får du automatisk en følelse af luksus og kvalitet.

Toyota Prius følger bZ-serien, og i cockpittet finder du det flydende instrumentpanel, som besidder en stor multimedie touch skærm i toppen. “bZ” står for beyond Zero, og er Toyotas mission om at birdrage til en verden uden emissioner.

Toyota Prius Plug-In Hybrid
Toyota Prius Plug-In Hybrid
Toyota Prius Plug-In Hybrid
Toyota Prius Plug-In Hybrid

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi altid brugte biler på lager. Klik på knappen til venstre for at se alle vores brugte biler online. Du kan også besøge os i vores to bilhuse i Roskilde eller Måløv/Ballerup.