Toyota Bz4x

Toyota bZ4X

Bliv elektricificeret af bZ4X!

Toyota Bz4x

 

Hvad betyder “bZ” i Toyotas bZ4X egentlig?

Toyota bZ4X er den første bil i den såkaldte bZ-serie, et sub-brand under Toyota, og som skal kickstarte en ny æra for eldrevne biler hos Toyota.

bZ er en forkortelse for 'beyond Zero', som omhandler Toyotas mål om ikke at udlede CO2 i hele bilens livscyklus, men også går skridtet videre for at skabe nye fordele for samfundet.

 

Toyota vil nå længere med Beyond Zero

Det hele startede for mere end 20 år siden med Toyotas revolutionerende hybridbil, og med deres første eldrevne personbil bZ4X fortsætter Toyota deres rejse og udvikling mod målet om nul-udledning.

Samme plan og målsætning var med til at føde brintbilen Toyota Mirai, som du også kan opleve hos Stubbe.​​

Toyota Bz4x
Toyota Bz4x

 

Toyota bZ4X er en moderne og robust SUV 

Med det innovative og atletiske SUV-design udskiller Toyota bZ4X sig fra de andre biler på de danske veje. Derudover har bZ4X ikke den typiske “grill” på kofangeren, men derimod har bilen mere rene linjer.

Desuden har Toyota bZ4X mere fedt udstyr som Pre-collision System, rat med varme i, nødbremseassistent og kabinevarmer for bare at nævne nogle få. Helt klart udstyr, som skal opleves! Book en prøvetur lige her.

 

Innovation og sikkerhed

Det er ikke kun uden på, at Toyota bZ4X skiller sig ud. Det gør den også med dens rummelige kabine og den flyvende konsol i cockpittet.

Ikke nok med det så har Toyota bZ4X fået monteret dets multi-informationsdisplay lige bag rattet rattet, som hjælper dig med ikke at flytte øjnene for langt væk fra rattet, mens du kører. På den måde hjælper bZ4X dig med at større tryghed under kørsel.

Toyota Bz4x
Toyota Bz4x

Op til 10 års garanti eller 1 million kørte kilometer

Ikke nok med at Toyota bZ4X er en moderne og lækker bil, så kommer Toyota også med et udvidet serviceprogram til bZ4X.

Med 25 års erfaring med batteriteknologi, så garanterer Toyota med deres udvidet serviceprogram, at batteriet vil have 70% af den oprindelige kapacitet efter 10 år eller 1 million kørte kilometer. Og det er ellers ikke så lidt!

For at opfylde kravene til det udvidede serviceprogram, så kræver det, at du får lavet dit årlige service hos et autoriseret Toyota-værksted. Hos Stubbe er vi autoriserede, og vi har ovenikøbet gjort det nemt for alle vores gæster at booke værkstedstid online lige her.

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Vi altid over 50 brugte biler på lager hos Stubbe. Derfor har vi helt sikkert også en bil til lige netop dit behov – uanset om du har behov for en stor eller lille bil, en benzin-, hybrid- eller elbil, så er vi klar til at hjælpe dig og rådgive dig til din næste nye, brugte bil.