Toyota Corolla Cross

Toyota Corolla Cross

Forny din køreglæde

Toyota Corolla har fået vokseværk, og det betyder, at vi har fået en Toyota Corolla Cross: En lækker og praktisk SUV.

Toyota Corolla Cross er, som navnet hentyder, en crossover, som giver dig den perfekte blanding af det bedste, vi kender fra den traditionelle stationcar og de fedeste egenskaber fra SUV'en. Wauw, siger vi bare!

Toyota Corolla Cross
Toyota Corolla Cross

Cross betyder overskud

Toyota Corolla Cross' fantastiske kombination er også utrolig praktisk. Udover et bagagerum med masser af plads, vil du opleve bagdøre med store åbninger, så du stiger ind i bilen fremfor ned – uden at skulle passe ekstra godt på, at hovedet og knæene støder på.

Smart, praktisk og vanvittig komfortabel!

Få helt ro i maven

Toyota Corolla Cross er udstyret med Toyotas nyeste sikkerhedsteknologier, som gør, at du kan føle dig tryg, når du sætter dig bag rattet.

Udover en bil som er up-to-date på sikkerhedssystemer, er det jo en SUV – og det betyder blandt andet et super godt udsyn og overblik over vejene og trafikken. Og det bidrager til en virkelig behagelig og tryg kørsel.

Toyota Corolla Cross
Toyota Corolla Cross

Masser af plads og masser af udstyr

Foruden en rummelig bil med plads til det helt store familieliv, får du også rigeligt med lækkert udstyr, som gør selv turen til og fra børnenes skole til en fornøjelse. 

Bilen kommer nemlig med et særligt infotainmentsystem, som du kan tilgå via den store 10,5" touchskærm. Dertil kommer systemet med navigation, bluetooth, Apple CarPlay og Android Auto. I cockpittet får du desuden en skærm på 12,3", som hjælper med det store overblik på vejen. Ikke dårligt, vel?

Kør hybrid med Toyota

Glem alt om ladekabler med Corolla Cross Hybrid. Toyotas hybridbiler er nemlig selvopladende, og det betyder, at du blot skal tanke bilen, som du ellers ville gøre. Dét kan til gengæld mærkes på din brændstofsøkonomi – især hvis du har været vant til en almindelig benzinbil.

I Toyota Corolla Cross får du Toyotas femte generation af hybridteknologi. Og med Toyota Hybrid følger altid automatgear, næsten lydløs kørsel på el og op til 5 års- og 100.000 km-garanti. 

Toyota Corolla Cross

Få plads til både til familien og alt det, du skal have med!

Toyota Corolla Cross
Toyota Corolla Cross
Toyota Corolla Cross
Toyota Corolla Cross
Toyota Corolla Cross
Toyota Corolla Cross
Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Så kan vi foreslå vores mange brugte biler, som vi har på lager.