Toyota Corolla Cross

Toyota Corolla Cross

Køreglæde der siger spar to!

Toyota Corolla Touring Sports har fået en storebror! Nemlig den nye Corolla Cross, som er en SUV,

Corolla Cross er en crossover, som kombinerer de allerbedste egenskaber fra den klassiske stationcar, toppet med det bedste fra Toyotas populære SUV'er.

Den nye Corolla byder også på masser praktiske detaljer, som for eksempel store bagdørsåbninger, og den gode plads til både hovedet og benene gør det nemt for dig at stige ind og ud ad bilen. Du går i hvert faldet ikke ned på plads i en Corolla Cross.
Smart, praktisk og utrolig komfortabel!

Cross betyder overskud

I den nye Corolla Croos får du Toyotas femte generations hybridteknologi, som bidrager til overskud i både din kørsel og din brandstofsøkonomi, hvis du før har været vant til en almindelig benzinbil. Her får du nemlig en spritny 2.0-liters motor med hybridegenskaber, som udgør et lavt CO2-niveau. 
Udover en motor der skriger af power, får du et smart og unikt infotainmentsystem, som du kan styre via en 10,5" touchskærm. Indbygget i systemet får du desuden navigation, bluetooth og Apple CarPlay.
I cockpittet får du en 12,3" skærm, som giver dig et fuldt overblik på vejen – og et kæmpe overskud i din køreoplevelse.

Vær tryg bag rattet

Du kan føle dig helt tryg, når du sætter dig bag rattet på den nye Corolla Cross. Hvad end du blot skal ud og handle, ind til byen eller måske på kør-selv-ferie, så passer din Corolla Cross godt på dig. 
Du få Toyotas nyeste og opdaterede sikkerhedssystemer og assistentteknologier, som giver dig sikkerhed og behagelig kørsel. Derudover indeholder bilen også præ-kollisionssystemet sammen med Toyota Teammate Advanced Park, som optimerer din sikkerhed på vejene.
I en høj og robust SUV, som Corolla Cross jo er, får du et fantastisk overblik over vejen med den forhøjede frihøjde.
Så sæt dig roligt bag rattet, og nyd turen!
Toyota Corolla Cross
Toyota Corolla Cross
Toyota Corolla Cross
Toyota Corolla Cross
Toyota Corolla Cross
Toyota Corolla Cross
Toyota Corolla Cross

Corolla Cross giver plads til både til familien og alt det, du skal have med!

Toyota Corolla Cross
v

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Få Danmarks bedste billån hos Toyota! 

Toyota er for 6. gang i kåret som Danmarks Bedste Billån af Forbrugerrådet TÆNK. Derudover kan du med Toyota Betalingssikring, sikre dit billån og din bil, hvis du skulle blive ramt af arbejdsløshed. Få råd til en helt ny Toyota Aygo X med Danmarks Bedste Billån!