Toyota RAV4

Ny RAV4 på vej i 2023!
Tilmeld dig vores interesseliste, og bliv blandt de føste til at høre nyt

Ren styrke med RAV4 

Toyota RAV4 Plug-In Hybrid er kraftfuld, sikker, og leverer en ydelse, der er helt i sin egen klasse. Udstyret med en 2.5-liters Hybrid Dynamic Force benzinmotor og et intelligent firehjulstræksystem (AWD-i), accelererer den fra 0-100 km/t på kun 6 sekunder.

Markedets laveste CO₂-udledning (22 g/km) og brændstofforbrug (100 km/l) beviser, at denne bil har effektivitet til at miche sin præstation uden besvær. Du kan køre op til 75 km på ren elektricitet.

Fås også uden hybridmotor.

Toyota RAV4
Toyota RAV4

Spækket med udstyr

Toyota RAV4 Plug-In Hybrid leveres med 8” eller 9” touchskærm med Toyotas nyeste multimedie-system og smartphoneintegration, som giver dig let adgang til bilens mange funktioner og tilslutningsmuligheder, eksempelvis opvarmning og køling af kabine, 360° panoramavisning1 og realtidsnavigation via MyT Connected Services.

Derudover får du en bred vifte af avancerede sikkerhedsteknologier hjælper med at beskytte alle, både i og uden for din Toyota RAV4 Plug-In Hybrid.

Plug-In og SUV med stil

Den ekstra lydisolerede kabine danner den ideelle ramme for stille og komfortabel køreoplevelse i RAV4. Sportslige tilvalg som lædersæder og et stort panoramasoltag garanterer, at køreturene i det rummelige, raffinerede interiør forbliver luftige og lyse, mens et bagagerum på 490 liter sørger for et fleksibelt lastrum, hvor batteriet optager et minimum af plads.

Mudder, grus eller motorvej - Toyota RAV4 Plug-In Hybrid kan det hele. Hvis du vil fremhæve de smukke detaljer på din RAV4 Plug-In Hybrid vil du elske Toyotas originale tilbehørssortiment. 

Toyota RAV4

Ren styrke

RAV4 Plug-in Hybrid er kraftfuld,  sikker, og leverer en ydelse, der er helt i sin egen klasse. Udstyret med en 2.5-liters Hybrid Dynamic Force benzinmotor og et intelligent firehjulstræksystem (AWD-i), accelererer den fra 0-100 km/t på kun 6 sekunder.

Spækket med udstyr

RAV4 Plug-in hybrid leveres med 8” eller 9” touchskærm med Toyotas nyeste multimedie-system og smartphoneintegration, som giver dig let adgang til bilens mange funktioner og tilslutningsmuligheder.

SUV med stil

Den ekstra lydisolerede kabine danner den ideelle ramme for stille og komfortabel køreoplevelse. Sportslige tilvalg som lædersæder og et stort panoramasoltag garanterer, at køreturene i det rummelige, raffinerede interiør forbliver luftige og lyse.

Toyota RAV4
Toyota RAV4