RAV4 PHEV 6 Topbanner

Toyota RAV4 Plug-In Hybrid

Ren styrke med RAV4 

RAV4 Plug-In Hybrid er kraftfuld,  sikker, og leverer en ydelse, der er helt i sin egen klasse. Udstyret med en 2.5-liters Hybrid Dynamic Force benzinmotor og et intelligent firehjulstræksystem (AWD-i), accelererer den fra 0-100 km/t på kun 6 sekunder.

Markedets laveste CO₂-udledning (22 g/km) og brændstofforbrug (100 km/l) beviser, at RAV4 Plug-In Hybrid har effektiviteten til uden besvær at matche sin præstation. Du kan køre op til 75 km1 på ren elektricitet.

Fås også uden hybridmotor.

Spækket med udstyr

RAV4 Plug-In Hybrid leveres med 8” eller 9” touchskærm med Toyotas nyeste multimedie-system og smartphoneintegration, som giver dig let adgang til bilens mange funktioner og tilslutningsmuligheder, eksempelvis opvarmning og køling af kabine, 360° panoramavisning1 og realtidsnavigation via MyT Connected Services.

Derudover får du en bred vifte af avancerede sikkerhedsteknologier hjælper med at beskytte alle, både i og uden for din RAV4 Plug-In Hybrid.

Plug-In og SUV med stil

Den ekstra lydisolerede kabine danner den ideelle ramme for stille og komfortabel køreoplevelse i RAV4. Sportslige tilvalg som lædersæder og et stort panoramasoltag garanterer, at køreturene i det rummelige, raffinerede interiør forbliver luftige og lyse, mens et bagagerum på 490 liter sørger for et fleksibelt lastrum, hvor batteriet optager et minimum af plads.

Mudder, grus eller motorvej - RAV4 Plug-In Hybrid kan det hele. Hvis du vil fremhæve de smukke detaljer på din RAV4 Plug-In Hybrid vil du elske Toyotas originale tilbehørssortiment. 

Ren styrke

RAV4 Plug-in Hybrid er kraftfuld,  sikker, og leverer en ydelse, der er helt i sin egen klasse. Udstyret med en 2.5-liters Hybrid Dynamic Force benzinmotor og et intelligent firehjulstræksystem (AWD-i), accelererer den fra 0-100 km/t på kun 6 sekunder.

Spækket med udstyr

RAV4 Plug-in hybrid leveres med 8” eller 9” touchskærm med Toyotas nyeste multimedie-system og smartphoneintegration, som giver dig let adgang til bilens mange funktioner og tilslutningsmuligheder.

SUV med stil

Den ekstra lydisolerede kabine danner den ideelle ramme for stille og komfortabel køreoplevelse. Sportslige tilvalg som lædersæder og et stort panoramasoltag garanterer, at køreturene i det rummelige, raffinerede interiør forbliver luftige og lyse.

Toyota RAV4
Toyota RAV4

Få Danmarks bedste billån hos Toyota! 

Toyota er for 6. gang i kåret som Danmarks Bedste Billån af Forbrugerrådet TÆNK. Derudover kan du med Toyota Betalingssikring, sikre dit billån og din bil, hvis du skulle blive ramt af arbejdsløshed. Finansier din nye RAV4 Plug-In Hybrid med Danmarks Bedste Billån!