Toyota Hilux

Toyota Hilux

I al slags terræn

Fordi Hilux er konstrueret og testet til at fungere i verdens mest ekstreme miljøer, kan du stole på den legendariske kvalitet, holdbarhed og pålidelighed, der er indarbejdet i hvert eneste nye køretøj. Med et superstærkt karrosseri, 700 mm vadedybde og enestående hjulstyring kan selv det hårdeste terræn tackles med selvtillid. Omhyggelige tests og unikt komponentdesign, der er blevet finpudset over et halvt århundrede, har resulteret i et unikt køretøj. Designet, konstrueret og bygget som ingen anden pickup.

Bygget til storhed

Med et dristigt nyt look skiller Hilux sig ud fra mængden. Dens muskuløse ydre formidler en følelse af kraft, mens de stærke for- og bagkofangere og solide karrosserilister beskytter dens robuste karrosseri mod skader.

Tjek det nye lygtedesign ud og se udvalget af robuste fælgdesigns, der yderligere forbedrer dens seje, flotte udseende. Vil du give den hele armen? Så behøver du ikke at søge mere: Invincible-modellen har et unikt og markant design ... det ultimative bevis på Hilux’ kraft og stil.

Intuitiv teknologi

Hilux byder på en række innovative teknologier, der er designet til at gøre livet lettere. En 8” Toyota Touch® 2-skærm, der ligner en tablet, og som har en lang række multimediefunktioner, giver dig kontrol over Bluetooth®-lydstreaming og håndfrie opkald. Der kan vælges Smartphone-integration via Apple CarPlay™ og Android Auto™. Den nye kombimåler i fuld farveskala viser alt fra dækvinkler til information om parkeringssensor, alt tilgængeligt via praktiske ratkontakter. Du kan endda vælge bakkamera, så du kan undgå ubehagelige overraskelser, når du bakker. 

Toyota Hilux
Toyota Hilux

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi altid brugte biler på lager. Klik på knappen til venstre for at se alle vores brugte biler online. Du kan også besøge os i vores to bilhuse i Roskilde eller Måløv/Ballerup.

Få Danmarks bedste billån hos Toyota! 

Toyota er for 6. gang i kåret som Danmarks Bedste Billån af Forbrugerrådet TÆNK. Derudover kan du med Toyota Betalingssikring sikre dit billån og din bil, hvis du skulle blive ramt af arbejdsløshed.