Toyota GR yaris

Toyota GR Yaris

En ægte perfomancebil

Toyota GR Yaris er langt fra en helt almindelig smart hatchback. Hver eneste detalje i bilen er omhyggeligt skabt for at give en sportsvognsoplevelse under kørslen. Den sportslige GR Yaris er udviklet af TOYOTA GAZOO Racing og finpudset af WRC-rallykører og tilbyder enestående kontrol og stabilitet.

Den nye GR Yaris har fået en ny kraftfuld trecylindret motor, og et let aerodynamisk karosseri giver Toyota GR Yaris en oplevelse.

Toyota GR Yaris
Toyota GR Yaris

Reaktion som en rallybil

Toyota GR Yaris er en rallybil, der er bygget med omhu og med innovativ tilgang uden at gå på kompromis. Dens helt nye, trecylindrede 1,6-liters turbomotor har avanceret teknologi fra motorsport, der sikrer, at den ikke kun er kompakt og let, men også har virkelig stærk og hurtigt reaktionsevne.

Den nye GR Yaris har fået et kraftfuld motor værk, der yder 280 hestekræfter og betjenes med en helt ny innovativ otte-trins automatgearkasse. Det betyder hurtigere gearskift og hurtigere omgangstid. GR Yaris har desuden fået et drejningsmoment på 390 Nm, det betyder, at motoren kan generere kraftigere rotationsbevægelser. 

Rally-superstjerner - Sebastine Ogier og Kalle Rovanperä

Toyota har sammen med sine to rally-superstjerner, Sebastine Ogier og Kalle Rovanperä, introduceret to nye unikke GR Yaris-varianter. Begge GR Yaris har hver sine fordele og er skabt med en særlig innovativ tilgang. 

“GR Yaris Orgier” har det franske flag på frontgrillen, da Frankrig er Sebastine Ogiers hjemland. På forskærmene er der et specielt mærke for WRC-rallyserien. GR Yaris Orgier har fået en særlig mat, stålgrå-lakering og har også fået 18 BBS-alufælge. 

“GR Yaris Rovanperä” har en helt anden køredynamik. GR Yaris Rovanperä har fået trefarvet lakering af designerne. Den har også fået WRC-klistermærker på forskærmene. På bagklappen har den fået et Rovanperä Edition-skilt og Toyota GR-mærker på både dørene og på bagkofangeren.

Toyota GR Yaris
Toyota GR Yaris

Den rette attitude

Toyota GR Yaris er udviklet med tanke på at give føreren en god køreoplevelse samt komfort. Toyota GR Yaris er klart en model, som bare skal opleves. Bilen har alle de funktioner, der kan give føreren en fed køreoplevelse, komfort, stabilitet, sikkerhed, kontrol og meget mere.

Der er tre kørselstilstande: Track, Sport og Normal. Således kan føreren tilpasse bilens adfærd alt efter humør. Alt i alt er GR Yaris helt sikkert en bil, som skal opleves!

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi altid brugte biler på lager. Klik på knappen til venstre for at se alle vores brugte biler online. Du kan også besøge os i vores to bilhuse i Roskilde eller Måløv/Ballerup.