Toyota Proace City Verso

Toyota Proace City Verso

Læn dig trygt tilbage i Proace City Verso

Der absolut ikke sparet på sikkerheden i Proace City Verso! Bilen har klassens bedste sikkerhed, og du kan vælge mellem to sikkerhedsudstyrsvarianter – alt efter dit behov. 

Du kan derfor trygt tage hele familien med på tur i Proace City Verso. Den passer nemlig godt på dig og alle passagerer!

Toyota Proace City Verso
Toyota Proace City Verso

Nemt og bekvemt – 7 sæder

Tag hele familien med i Toyota Proace City Verso. Der er plads til hele syv personer, og derudover er der endda tænkt på fleksibilitet for at udnytte pladsen bedst muligt.

De to bagerste sæder kan nemlig tages ud eller skubbes frem, således at du enten skaber mere benplads eller mere plads i bagagerummet. Virkelig smart!

Gå ikke ned på komfort

Udover sikkerhed er der heller ikke sparet på komforten. Du har nemlig mulighed for tilvælge en del skønt udstyr og tilbehør, som gør din køreoplevelse yderst behagelig. 

Få eksempelvis armlæn, Apple Carplay & Android Auto og ikke nok med det, en oplukkelig bagrude til bagagerummet, så der er let tilgang, selvom der ikke er meget plads omkring bilen.

Toyota Proace City Verso

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi altid brugte biler på lager. Klik på knappen til venstre for at se alle vores brugte biler online. Du kan også besøge os i vores to bilhuse i Roskilde eller Måløv/Ballerup.