Proace City Verso Electric

Toyota Proace City Verso Electric

Proace City Verso Electric gør det nemt at køre på el

Alt efter dine kørselsforhold får du en rækkevidde på op til 280 km med Proace City Verso Electric. Og det er fremragende for en bil i sin klasse!

Når bilen er løbet tør for strøm, er du alligevel hurtigt videre. Det er nemlig super nemt og bekvemt at oplade Proace City Verso Electric.

Du kan oplade via en privat ladeboks eller en hurtigoplader. Alt efter de lokale forhold vil opladningstiden ved en hurtigopladning være på 0,50 timer og ved en privat ladeboks på 5-7,5 timer. 

Lad dig imponere af Proace City Verso Electric

Du kan vælge Proace City Verso Electric i to forskellige billængder – alt efter hvad du foretrækker og har behov for.

Derudover kan de syv sæder kombineres, så du får bedst mulig plads. Om det er til bagage, familien eller andet er helt op til dig. 

Selvom Proace City Verso Electric har masser af plads at byde på i sig selv, kan du altså også få plads til endnu mere. Bilen er nemlig godkendt til at trække op til 1,3 tons. Ikke dårligt, vel?

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi altid brugte biler på lager. Klik på knappen til venstre for at se alle vores brugte biler online. Du kan også besøge os i vores to bilhuse i Roskilde eller Måløv/Ballerup.