Stubbe dækopbevaring

Hjulskifte

Er det tid til et hjulskifte?

Hos Stubbe tilbyder vi professionelt hjulskifte, så din bil er forberedt til alt slags vejr. Uanset om du skal have vinterhjul på, eller om du skal have skiftet til sommerhjul, så har vi din ryg. 

Du skal selv medbringe dine hjul til dit hjulskifte. Hvis du ikke har nogen vinterhjul, så frygt ej, fordi så kan nok hjælpe dig med at finde nogle. 

Vil du godt slippe for ventetiden? Så book dit hjulskifte i god tid, så du er på forkant og får en tid, som passer dig bedst. 

 

Hjulskifte

Trænger din bil til lidt mere kærlighed? 

Book et service samtidig med dit hjulskifte, så din bil er klar til vinter. 

Vi går nemlig en tid i møde, hvor det begynder at være både koldt, blæsende, regnende og alt hvad det danske vejr består af. 

Vinterhjul giver det optimale vejgreb – så vær på forkant, og sørg for at din bil har fået et korrekt, autoriseret service, så du er godt kørende mange år endnu.

 
Har du brug for dækopbevaring?

Er du træt af selv at opbevare dine hjul derhjemme eller bor du i en lejlighed eller et hus, hvor der ikke er plads til fire store hjul? Så er dækopbevaring hos os den helt perfekte løsning til dig.

Ved at have din hjul opbevaret hos Stubbe, gør du det nemt og bekvemt for dig selv. Du sparer plads derhjemme, og du slipper for at slæbe dine hjul med, når din bil skal have skiftet til enten sommer- eller vinterhjul.

Du kan læse mere om vores dækopbevaring her.

Stubbe dæk