Megane E-Tech Electric (21)

 
Den banebrydende Megane E-Tech Electric

Renault har taget E-Tech-teknologien, og kombineret den med et skarpt og innovativ design. Megane E-Tech Electric kommer med integreret Google-stemmestyring som giver en oplevelse bag rattet udover det sædvanlige og et cockpit indrettet til at give dig en nemmere køreoplevelse.

Det nye brandlogo for Renault sætter standarden, og nu har vi endelig fået denne vildt fede elbil i vores showroom! Så hvis du heller ikke har kunnet vente med at sidde bag rattet på Megane E-Tech Electric, har du endelig chancen nu.

Tøv ikke med at booke en prøvetur, eller læg vejen forbi vores showrooms i Måløv og Roskilde

Banebrydende design

Designet på den nye Megane E-Tech Electric er helt igennem skarpt og unikt med full-LED signaturlygter foran og en lysstribe med 3D-effekt bagpå, samt det helt nye brandlogo.

Interiøret i den nye Megane E-Tech Electric er en klasse for sig selv. Et lækkert cockpit fyldt med top-moderne teknologi, elegance og massere af komfort.

Brugervenlig med masser af udstyr

Forevig din køreglæde med openR-displayet på hele 774 cm2 som fordeler sig over to 12" skærme og integreret Google-stemmestyring.

Derudover får du integreret bakkamera, 26 køreassistancesystemer og multi-sense funktionen med brugerdefineret ambientebelysning.

100% Electric med Megane E-TECH

Megane E-Tech Electric er Renaults bare anden elbil som er personbil. Med kombinationen af den kompakte personbil og køreegenskaberne fra en sportsvogn får begrebet "kørsel" en helt anden betydning. Derudover har den nye model en 220hk elektrisk motor forrest og har en rækkevidde på 470 km.

Læs mere om E-TECH her. 

Få ro i sindet med Renault Garanti!

Renault Garanti er altid inkluderet, når du køber en ny Renault. Det indeholder producentgaranti, lakgaranti, rustgaranti og reparationsgaranti. Du kan læse mere om Renault Garanti via knappen til venstre, eller blive ringet op af vores dygtige Renault-rådgivere.