Renault E-Tech

Renault Privatleasing

Skal din næste bil leases? Vi tilbyder attraktiv privatleasing, og hjælper dig med at finde netop den løsning, som passer til dit behov.

Kun 12 måneders bindingsperiode

Ved privatleasing kan du få ny bil igen og igen. Når din leasing aftale udløber, kan du nemlig tegne en ny aftale - på en ny bil. På den måde kan du køre i flere forskellige modeller, og opleve at køre i både benzin-, hybrid- og elbiler. 

Ingen uforudsete udgifter

Med Renault privatleasing slipper du for uforudsete udgifter. Service og vedligeholdelse er nemlig altid en del af pakken. Så du behøver ikke tænke på hverken olieskift eller udskiftning af sliddele. Derudover skal du heller ikke forholde dig til værditab på bilen, da vi tager bilen tilbage efter din leasingperiode, og dermed er du ikke ansvarlig for dens værdi eller videre liv.

Renault Captur

Vil du hellere købe?

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S vejleder vi dig også gerne, hvis du har større interesse i at købe din næste Renault - uanset om du er på udkig efter ny eller brugt bil. Kontakt os eller kig forbi et af vores bilhuse i Måløv eller Roskilde og få rådgivning og et godt tilbud!