Toyota Aygo X

Toyota Aygo X

Har du set Aygo X UNDERCOVER?

Har du set den nye Toyota Aygo X UNDERCOVER? Den er designet af den japanske modedesigner Jun Takahashi. 

Toyota Aygo X

Den moderne Toyota Aygo X

Toyota har taget en af de mest populære bilmodeller de seneste årtier, og spicet den helt op! Vi kan med glæde introducere dig for den mega fede Toyota Aygo X, som er en crossover i mikrobilsklassen. Navnet udtales helt præcist: Aygo Cross – og vi er vilde med den. 

Toyota Aygo X er designet, udviklet og produceret på europæsik jord, og selve designet er med udgangspunkt i netop dit behov for en smartere, federe men stadig kompakt bybil. 

Optimeret motor og design

Selvom den ikke bliver en del af Toyotas hybridbiler, så kan du stadig opnå en stor optimering af din brændstoføkonomi med en Toyota Aygo X.

Ikke nok med at bilens vægt ikke er på mere end 940 kg, så er den tilmed designet således, at der foran ledes luft og turbulens væk fra fronten og siderne, som giver mindre modstand, når du kører på vejene. 

Du får også en forbedret benzinmotor, som er trecylindret 1.0-liter. Aygo X har 72 hk, og ved blandet kørsel, kan du køre helt op til 21,3 km på literen.

Toyota Aygo X
Toyota Aygo X

Højere, længere og bredere

Selvom denne Aygo-model både er blevet højere, længere og bredere, er det altså stadig en bil, der defineres som en mikrobil.

Aygo X er præcist 24 centimeter længere end den tidligere version af Aygo. Derudover er den 174 centimeter i breden, og er dermed også længere, hvilket giver dig en mere rummelig kabine – selvom det stadig er en kompakt og smart bybil med en vendelængde på blot 4,7 meter.

Parallelparkering i byen? Intet problem med Aygo X!

Masser af udstyr

Ikke nok med at Aygo har fået vokseværk – så er den også fyldt med lækkert udstyr. Med en 9" touchskærm, der både har Apple CarPlay og Android Auto, er du godt kørende.

Derudover har den multimediesystemet ambiente belysning, trådløs opladning af din mobiltelefon og via MyT-appen og Toyota Smart Connect, kan du opleve en helt ny brugeroplevelse i din bil. 

Faktisk er det helt samme smarte multimediesystem, som du ser i Toyotas anden model: Toyota Yaris Cross. Ret vildt for en Aygo!

Toyota Aygo X
Toyota Aygo X
Toyota Aygo X
Toyota Aygo X
Toyota Aygo X
Toyota Aygo X
Toyota Aygo X

Oplev bilen hos os!

Hvis du vil se, hvordan det er at sidde bag rettet i en helt anderledes udgave af Aygo end vi ellers har kendt – så er det nu, du skal booke en prøvetur. 
Ved at booke en prøvetur, er du sikker på, at bilen står klar til dig, når du møder op hos os. Dog er du også altid velkommen til at kigge forbi, uden at booke en prøvetur på forhånd!

Toyota Aygo X
Toyota Aygo X

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Er du på udkig efter en brugt Toyota i stedet for en ny? Så kan du med fordel tage et kig på vores mange brugte Toyota. Vi har altid over 50 biler på lager!