Toyota Aygo X

Toyota Aygo X


Den spritnye Toyota Aygo X

Toyota har taget en af de mest populære bilmodeller de seneste årtier, og spicet den helt op! Vi kan nu løfte sløret for den splinternye og mega fede Toyota Aygo X, som er en crossover i mikrobilsklassen. Navnet udtales helt præcist: Aygo Cross – og vi er vilde med den. 

Toyota Aygo X er designet, udviklet og produceret på europæsik jord, og selve designet er med udgangspunkt i netop dit behov for en smartere, federe men stadig kompakt bybil. 

Toyota Aygo X
Toyota Aygo X

Optimeret motor og design

Selvom den ikke bliver en del af Toyotas hybridbiler, så kan du stadig opnå en stor optimering af din brændstoføkonomi med en den nye Aygo X.

Ikke nok med at bilens vægt ikke er på mere end 940 kg, så er den tilmed designet således, at der foran ledes luft og turbulens væk fra fronten og siderne, som giver mindre modstand, når du kører på vejene. 

Du får også en forbedret benzinmotor, som er trecylindret 1.0-liter. Aygo X har 72 hk, og ved blandet kørsel, kan du køre helt op til 21,3 km på literen.

Højere, længere og bredere

Selvom den nye Aygo-model både er blevet højere, længere og bredere, er det altså stadig en bil, der defineres som en mikrobil.

Den nye Aygo X er præcist 24 centimeter længere end den Aygo, der kører på vejene i dag. Derudover er den 174 centimeter i breden, og er dermed også længere, hvilket giver dig en mere rummelig kabine – selvom det stadig er en kompakt og smart bybil med en vendelængde på blot 4,7 meter.

Parallelparkering i byen? Intet problem med Aygo X!

Masser af udstyr i Aygo X

Ikke nok med at den nye Aygo har fået vokseværk – så er den også fyldt med lækkert udstyr. Med en 9" touchskærm der både har Apple CarPlay og Android Auto er du godt kørende.

Derudover har multimediesystemet ambiente belysning, trådløs opladning af din mobiltelefon og via MyT-appen og Toyota Smart Connect, kan du opleve en helt ny brugeroplevelse i din bil. 

Faktisk er det helt samme smarte multimediesystem, som du ser i Toyotas anden nye model: Toyota Yaris Cross. Ret vildt for en Aygo!

Toyota Aygo X
Toyota Aygo X
Toyota Aygo X
Toyota Aygo X
Toyota Aygo X
Toyota Aygo X

Du kan opleve Toyota Aygo X hos os!

Den nye Aygo X er netop landet i udstillingerne i både Måløv og Roskilde.
Så hvis du vil se, hvordan det er at sidde bag rettet i en helt anderledes udgave af Aygo end vi ellers har kendt – så er det nu, du skal booke en prøvetur. 
Du vil helt sikkert ikke blive skuffet. 

Toyota Aygo X
Toyota Aygo X

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Få Danmarks bedste billån hos Toyota! 

Toyota er for 6. gang i kåret som Danmarks Bedste Billån af Forbrugerrådet TÆNK. Derudover kan du med Toyota Betalingssikring, sikre dit billån og din bil, hvis du skulle blive ramt af arbejdsløshed. Få råd til en helt ny Toyota Aygo X med Danmarks Bedste Billån!