Book prøvetur

Book prøvetur

Vælg det bilmærke, du ønsker at prøvekøre

Prøvekør din kommende bil

Går du med overvejelserne om at købe ny bil? Måske valget står mellem to modeller, men du synes, det er svært at vælge. Book en prøvetur i en af vores afdelinger, og kom en beslutning nærmere. Det er nemlig meget anerledes, når du prøver en bil fremfor, når du kigger på billeder og læser om modellen på nettet. 

Hos Stubbe mener vi, at en bil skal opleves. Bilen skal prøves af inden, du tager en stor beslutning om et køb eller også beslutningen om at privatlease. Du skal opleve kørekomforten: Sidder du godt i bilen? Har bilen irriterende blinde vinkler? Hvor meget larmer den? Der er nemlig rigtig mange ting, som du først ligger mærke til, når du køre på vejen og prøver bilen af. 

Book prøvetur til både nye og brugte biler

Du behøver ikke være interesseret i en af vores nye biler for at prøvekøre lige netop dén model, du er interesseret i. Det kan sagtens være, at du har et godt øje til en af vores brugte biler, og derfor gerne vil opleve en prøvetur i en af dem. Det skal du være så velkommen til!

Hvis du er interesseret i at få en prøvetur i en af vores modeller – nye som brugte – kan du booke tid online lige her. Så står vi klar med bilen til dig, når du kommer. Du er også meget velkommen til at kigge spontant forbi vores afdelinger i Måløv og Roskilde, da vores sælgere altid sidder klar til at hjælpe dig i butikken, og besvare alle de spørgsmål, du måtte have. 

Vi ses hos Arne Stubbe Automobiler A/S!