Danmarks Bedste Billån (1)

Danmarks bedste billån

Få Danmarks bedste billån hos Toyota!

Den nyeste undersøgelse af Forbrugerrådets magasin TÆNK Penge fortæller, at Danmarks bedste og mest fordelagtige billån tilbydes af Toyota Finans.

Testen, som foretages ved at sammenligne billån hos 12 banker og finansieringsselskaber, viste tydeligt, at Toyota endnu engang er Danmarks bedste billån for 6. år i træk.

Den grundige undersøgelse viste, at der er stor difference mellem testens bedste billån og de øvrige lånemuligheder. Ved et Toyota-billån kan der spares mange penge, hvis det sammenlignes med det billån, som klarede sig værst i testen.

Derfor var der ingen tvivl hos Forbrugerrådet om, at Toyotas tilbud om finansiering af fabriksny bil er den bedste og den billigste samlede pakke. 

Forbrugerrådet har testet billån hos 14 banker og finansieringsselskaber, og udgangspunktet var ved et køb af en mindre, men veludstyret familiebil. 

Toyota billån

Bliv ringet op

Skriv til os

Skal du låne penge til din nye bil?

Her er nogle tips til, hvad du som forbruger skal være ekstra opmærksom på, når du skal låne.


Rente

Det er vigtigt, at du er opmærksom på lånets rente og periode. Det kan nemlig sagtens være tilfældet, at den månedlige ydelse er lav, men at du derimod skal betale en højere rente. Og hvis det er over en lang periode, kan det beløb, som du skal betale tilbage, ende med at være meget højere end du umiddelbart kan se.


ÅOP

ÅOP er en forkortelse af ''Årlige Omkostninger i Procent'', og denne skal du være særlig opmærksom på, når du kigger på billån. Hvis lånene har samme lånebeløb, låneperiode og tilbagebetalingsmåde, kan ÅOP være et sammenligningspunkt mellem de lån, du er interesseret i. 


Få den helt rigtige vejledning hos Stubbe

Vores dygtige eksperter sidder klar, hvis du har brug for rådgivning til køb af din næste bil eller hvis du har brug for et konkret tilbud.