Vi søger en mekaniker til Renault!

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S er vi i udvikling som autoriseret Renaultværksted – derfor har vi brug for en dygtig og erfaren mekaniker.

Som mekaniker hos Arne Stubbe Automobiler A/S får du en spændende og alsidig hverdag på vores mekaniske værksted. Du bliver en del af en virksomhed med mange forskellige afdelinger og kulturer. På mekanisk værksted vil du indgå i ét stort samarbejde og fællesskab.

Din profil

  • Du er uddannet mekaniker
  • Du har erfaring med Renaults modelprogram
  • Du sætter en ære i kvalitetsarbejde
  • Du har godt humør og en positiv tilgang
  • Du er god til at arbejde selvstændigt
  • Du dygtig til fejlfinding og diagnosticering.

Om os

Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Måløv/Ballerup og Roskilde. Vi forhandler mærkerne Toyota, Renault og Dacia. Vores virksomhed hører blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen.

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S vægter vi trivsel blandt vores godt 100 medarbejdere højt. Vi tror nemlig på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Vores succes afhænger derfor af vores medarbejdere – hvilket er din sikkerhed for en attraktiv og udfordrende arbejdsplads.

Det praktiske

Som væres nye Renault-mekaniker, vil du blive en del af vores afdeling i Roskilde på adressen Betonvej 2.

Ansættelsesstart vil være hurtigst muligt, og vi vurderer derfor ansøgningerne løbende.

Send din motiverede ansøgning og relevante eksamensbeviser via e-mail til: jee@stubbe.dk. Angiv ”Renault-mekaniker” i mailens emnefelt.

Vil du vide mere eller har du spørgsmål, kan du kontakte Jesper Walbum på tlf. 46330407

Vi glæder os til at høre fra dig!