Vi søger en kontorelev med speciale i administration

Er du nysgerrig og talstærk? Og er du interesseret i biler? Så er det dig, vi søger!


Vi tilbyder:

Som kontorelev hos Arne Stubbe Automobiler A/S får du en attraktiv uddannelse med speciale i administration i bilbranchen. Du får en spændende hverdag og uddannelse med et godt afsæt til din fremtidige karriere.

Du kommer til at indgå i salgsadministrationen og bliver en del af et stærkt, ungt team, hvor samarbejde er et nøgleord. Her får du indsigt i en virksomhed med mange forskellige afdelinger og kulturer, og du bliver en del af ét stort samarbejde og fællesskab.

Dine daglige opgaver hos Stubbe består af blandt andet håndtering af kunde- og leverandørhenvendelser, bilfakturering, nummerplade- og indregistreringer og diverse administrative ad hoc-opgaver. Du vil i høj grad selv være med til at påvirke din uddannelse og hverdag hos os.

Lønforhold og øvrige ansættelsesvilkår er i henhold til Industriens Funktionæroverenskomst. Herudover bliver du som kontorelev hos Arne Stubbe Automobiler A/S også en del af vores sundhedsordning.


Vi forventer:

  • Du har bestået EUX eller HHX
  • Du har gode færdigheder inden for de økonomiske fag
  • Du har flair for IT
  • Kørekort er en fordel, men ikke et krav

Vi forventer, at du er en teamspiller, som er parat til at hjælpe og yde den bedste service til både kolleger, samarbejdspartnere og gæster.


Om os

Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Måløv/Ballerup og Roskilde. Vi forhandler mærkerne Toyota, Renault og Dacia. Vores virksomhed hører til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen.

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S vægter vi trivsel blandt vores godt 100 medarbejdere højt. Vi tror nemlig på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Vores succes afhænger derfor af vores medarbejdere – hvilket er din sikkerhed for en spændende og lærerig uddannelse.


Det praktiske

Uddannelsen tager 2 år med løbende skoleophold til at supplere din praktiske erfaring.

Som vores nye kontorelev, vil du blive en del af vores afdeling i Måløv på adressen Måløv Byvej 7, som ligger ca. 500 meter fra Måløv S-togstation.

Vi indkalder løbende til samtaler.
Ansættelsesstart vil være efter aftale.

Send din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser via e-mail til teamleder Claus Jacobsen på job@stubbe.dk.


Vi glæder os til at høre fra dig!