E-Tech Range formel1

Renault E-Tech

Elbiler og hybridbiler med teknologien E-Tech

Renault E-Tech er en innovativ og eksklusiv teknologi udviklet af Renault. E-Tech er beskyttet af hele 150 patenter og har indtil videre betydet en ny, banebrydende udvikling af to typer af hybridmotorer. De to hybridmotorer udgør to nye hybridtyper inden for Renault E-Tech, og de hedder henholdsvis “E-Tech Hybrid” og “E-Tech Plug-in Hybrid”. 

Renault Captur
Renault Clio

Hvad er en E-Tech Hybrid?

En Renault E-Tech Hybrid er en bil som både har en hybridmotor og en almindelig motor. En E-Tech Hybrid har et batteri, som aldrig skal lades op. Det sker automatisk ved den kombinerede kørsel mellem hybridmotor og benzinmotor. 

Kør på ren el 80% af tiden

Med Renault E-Tech Hybrid er det muligt at køre på el op til 80% af tiden, når du kører i byen.

En E-Tech Hybrid er en smart bil, som selv regner ud, hvornår det er mest fordelagtigt at køre på el fremfor benzin. Derfor sørger den selv for at skifte mellem el og benzin mens du blot læner dig tilbage og nyder turen.

Op til 40% mindre brændstofforbrug

En hybridmotor udviklet fra E-Tech bidrager til at mindske brændstofforbruget op til 40%. 

Et mindre brændstofforbrug er lig med en mindre udgift til brændstof. Det ses især ved kørsel i byen sammenlignet med en traditionel motor, som udelukkende kører på brændstof.

Optimeret reaktionsevne med E-Tech

Ved hjælp af den nye E-Tech-teknologi samt Renaults erfaring og forskning i motorsport, vil du opleve en øjeblikkelig reaktionstid ved start samt en suveræn acceleration i denne type af bil.

Accelerationen er 100% elektrisk - i modsætning til normalt, hvor der vil være øget forurening samt brændstofforbrug ved start.

Hvad er en E-Tech Plug-in Hybrid?

En Renault E-Tech Plug-in Hybrid er også en bil som både har en hybridmotor og en almindelig motor. Forskellen mellem en Plug-in Hybrid og en almindelig Hybrid er, at en Plug-in har et genopladeligt batteri.

Du bestemmer selv, hvornår du kører på el

Med en E-Tech Plug-in Hybrid bestemmer du selv, hvornår bilen kører på ren el. Det giver dig muligheden for at køre på ren el over længere strækninger. 

Alle E-Tech Plug-in Hybrider fra Renault er udstyret med et 9,8 kWh (400 V) batteri, som har en rækkevidde på op til hele 50 km WLTP udelukkende på el ved blandet kørsel. 

En genopladelig E-Tech

Når batteriet er fladt, lader du det simpelthen bare op igen ligesom ved en elbil. 

Det tager kun cirka tre timer at lade batteriet op, men du kan også sagtens fortsætte kørslen, selvom batteriet er fladt, så skifter bilen blot til at bruge benzinmotoren.

Flere E-Tech Plug-in Hybrid-modeller

Renault har lavet flere flotte, nye modeller med E-Tech Plug-in Hybrid-teknologien. Der er flere forskellige modeller at vælge mellem, hvis du er interesseret i at investere i din egen E-Tech Plug-in Hybrid.

E-Tech er fremtidens hybridteknologi fra Renaults Formel 1-motor

Formula 1 Renault E-Tech 20O

Renault Formel 1 Moter

Formel 1 er ikke længere hvad det var engang, og heldigvis for det!

I dag er Formel 1-bilerne tekniske vidundere, der hele tiden presser grænsen for effektivitet og udnyttelse af teknologi. Det lyder i og for sig meget godt, men hvad betyder det for dig?

Renault's Formel 1-hold arbejder intensivt på at inkludere E-Tech hybridteknologi i deres motorer, som har to funktioner i Formel 1-bilen. Den første er, at booste bilen, idet den accelererer ud af sving. Den anden er, at øge bilens rækkevidde på banen.

Det er denne spændende teknologi der er yderst interessant for dig og din nye Renault. Renault har nemlig overført teknologien fra Formel 1-motor til de nye E-Tech-modeller, som både giver dig en stabil acceleration og en øget rækkevidde