Toyota Mirai

Toyota Mirai

Brint - og intet andet!

Den innovative brændselscellemotor i Toyota Mirai blander brint sammen med ilt og driver på den måde elmotoren med maksimal effektivitet. Resultatet? Intet udstødnings-udslip og en bekymringsfri rækkevidde på mere end 650 km.

Toyota Mirai tilbyder en unik, givende oplevelse med enestående stilhed, baghjulstræk. Dette er nul-emissionskørsel, som du aldrig har oplevet det før.

Forbedret køreoplevelse

Uanset om du pendler til og fra arbejde, eller om du er på en længere udflugt, så sikrer teknologien i Toyota Mirai en jævn og behagelig kørsel med trådløs telefonopladning og problemfri smartphoneintegration med en 12,3” multimedieskærm via Apple CarPlay™ eller Android Auto™.

Allerede inden du tager afsted, kan du endda bruge din smartphone til at hæve eller sænke temperaturen i din Mirai, så den er klar, når du sætter dig ind.

Feel good-design

Mirai lukker døren for den larmende gadetrafik og byder dig velkommen i et rummeligt interiør med et harmonisk design, der kan rumme op til fem passagerer. Når dag bliver til nat, holder den omgivende belysning alt synligt .

Det ekstra store instrumentpanel hjælper dig under hele turen. Lad Mirai tage sig af parkeringen med den indbyggede Toyota Teammate Advanced Park, som er den første i Europa.

Toyota Mirai
Toyota Mirai

Hvordan fungerer en brintdreven bil egentlig?