Toyota Mirai

Toyota Mirai

Brint - og intet andet!

Den innovative brændselscellemotor i Toyota Mirai blander brint sammen med ilt og driver på den måde elmotoren med maksimal effektivitet. Resultatet? Intet udstødnings-udslip og en bekymringsfri rækkevidde på mere end 650 km.

Den nye Mirai tilbyder en unik, givende oplevelse med enestående stilhed, baghjulstræk. Dette er nul-emissionskørsel, som du aldrig har oplevet det før.

Forbedret køreoplevelse

Uanset om du pendler til og fra arbejde, eller om du er på en længere udflugt, så sikrer teknologien i Mirai en jævn og behagelig kørsel med trådløs telefonopladning og problemfri smartphoneintegration med en 12,3” multimedieskærm via Apple CarPlay eller Android Auto.

Allerede inden du tager afsted, kan du endda bruge din smartphone til at hæve eller sænke temperaturen i din Mirai, så den er klar, når du sætter dig ind.

Feel good-design

Mirai lukker døren for den larmende gadetrafik og byder dig velkommen i et rummeligt interiør med et harmonisk design, der kan rumme op til fem passagerer. Når dag bliver til nat, holder den omgivende belysning alt synligt .

Det ekstra store instrumentpanel hjælper dig under hele turen. Lad Mirai tage sig af parkeringen med den indbyggede Toyota Teammate Advanced Park, som er den første i Europa.

Toyota Mirai
Toyota Mirai

Hvordan fungerer en brintdreven bil egentlig?

Vil du hellere se på en brugt Toyota?

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S har vi altid brugte biler på lager. Klik på knappen til venstre for at se alle vores brugte biler online. Du kan også besøge os i vores to bilhuse i Roskilde eller Måløv/Ballerup.