Tilbud: Ny Kadjar Limited SUV

 

KADJAR Limited TCe 140 EDC

Fra kun kr. 267.802.- 

Få udstyr til en værdi af 30.000 kr. for kun 5.000 kr.!

Bilen kommer b.la. med:

  • Panorama glastag
  • Automatgear
  • Bakkamera
  • P-sensor
  • Håndfrit nøglekort
  • 7'' multimedieskærm med navigation og meget mere.

Vil du hellere Privatlease KADJAR?

I trygge hænder med Privatleasing hos Arne Stubbe Automobiler A/S

Er du træt af uforudsete udgifter, værditab og skifter bil ofte? Så burde du overveje at privatlease din nye Renault KADJAR. 

Privatleaser du en ny Renault KADJAR gennem Arne Stubbe Automobiler, så sørger vi for alt det praktiske, og du skal blot nyde din nye bil. For med Privatleasing af den nye Renault KADJAR skal du ikke bekymre dig om uforudsete driftsudgifter eller almindelig vedligeholdelse, som olieskift og udskiftning af sliddele – alt dette er nemlig inkluderet i den faste månedlige ydelse.

Se alle vores privatleasingpriser her.

Vi lever i en tid, hvor der konstant sker forandringer i hverdagen. Så skulle der ske ændringer i dit privatliv, der giver et ændret kørselsbehov, eller behovet for bil pludselig ophører, så kan du med Privatleasing af en ny Renault KADJAR opsige aftalen efter allerede 12 måneder. 

Hos Arne Stubbe Automobiler sørger vi altid for at du er i trygge hænder. Vi er specialister i privatleasing aftaler, og kan derfor skræddersy privatleasingaftaler til lige netop dit behov. 
Vi har som en af de få forhandlere, mulighed for løbende at tilpasse din aftale, hvis dine behov skulle ændre sig og du enten skal bruge en større, mindre eller slet ingen bil. 

Lyder det interessant? 
Så kontakt os for yderligere information. 

Der tages forbehold for prisændringer samt trykfejl.