Privatleasing: Ny CAPTUR fra kr. 2.995 kr,-

Ny CAPTUR TCe 100 Zen fra kun kr. 2.995.- om måneden.

Bilen kommer bl.a. med:

  • LED-forlygter
  • Aircondition
  • Aktivt nødbremsesystem
  • Vejbane-assistent
  • 7" EASYLINK skærm med Apple Carplay™ og meget mere!

I trygge hænder med Privatleasing

Er du træt af uforudsete udgifter, værditab og skifter bil ofte? Så burde du overveje at privatlease din nye Renault CAPTUR. 

Privatleaser du en ny Renault CAPTUR gennem Arne Stubbe Automobiler, så sørger vi for alt det praktiske, og du skal blot nyde din nye bil. For med Privatleasing af den nye Renault CAPTUR skal du ikke bekymre dig om uforudsete driftsudgifter eller almindelig vedligeholdelse, som olieskift og udskiftning af sliddele – alt dette er nemlig inkluderet i den faste månedlige ydelse.

Se alle vores privatleasingpriser her.

Vi lever i en tid, hvor der konstant sker forandringer i hverdagen. Så skulle der ske ændringer i dit privatliv, der giver et ændret kørselsbehov, eller behovet for bil pludselig ophører, så kan du med Privatleasing af en ny Renault CAPTUR opsige aftalen efter allerede 12 måneder. 

Hos Arne Stubbe Automobiler sørger vi altid for at du er i trygge hænder. Vi er specialister i privatleasing aftaler, og kan derfor skræddersy privatleasingaftaler til lige netop dit behov. 
Vi har som en af de få forhandlere, mulighed for løbende at tilpasse din aftale, hvis dine behov skulle ændre sig og du enten skal bruge en større, mindre eller slet ingen bil. 

Lyder det interessant? 
Så kontakt os for yderligere information. 

* Privatleasing fra kun 2.995 kr./md. Førstegangsydelse 4.995 kr. Mindstepris i bindingsperioden (12 mdr.) 41.535 kr. Årligt kilometerforbrug 15.000 km
Priserne er gældende fra 01.01.2021 til den 31.01.2021 - eller så længe lager haves.

Der tages forbehold for prisændringer samt trykfejl.