Ny Renault Arkana fra 278.990 kr. 

Sportslig SUV
Fra 278.990 kr. 

Renault ARKANA er kulminationen mellem komfort og sportslig køreglæde. 
Passionen for design og køreegenskaber kommer til udtryk i Arkana gennem slanke linjer, der føres hele vejen fra motorhjelmen og gennem baglygterne.
Arkanas unikke designprofil giver en muskuløs og markeret fremtoning, der gennem en øget frihøjde og de bløde LED-lygter, giver Arkana et mere sportsligt og stilsikkert design end nogensinde før.

Er du klar til at tage verden med storm?

Så stig ind in den nye Arkan og tag plads i rendyrket køreglæde. Den nye Arkana er skabt til at give dig alt og mere til.  Arkanas opsigtsvækkende sporty design, det futuristiske interiør med linjer der føres gennem bilen, sætter Arkana nye standarder i sin klasse. Arkana er klar til og redefinere hvad en sportslig SUV kan byde på til markedets nok skarpeste pris. 

Arkana er lig med sportslig køreglæde

Med R.S. Line-versionen er det sportslige udtryk endnu stærkere. R.S står for Renault Sport. Med Arkana R.S-Line kommer det til udtryk med de eksklusive farve, muskuløse linjer, særlige fælge med røde detaljer og dobbelt udstødningsrør, der gør Arkana til en eksklusiv sports SUV.

Vil du være den første til og prøvekøre eller høre mere om den nye Arkana? 
Så tilmeld dig vores interesseliste herunder.

Kraftfuld, sportslig og grøn

Den nye Renault Arkana kan fås i to forskellige motorvarianter. 

Arkana 140 HK TCE 7-gear EDC automatgear 

Få den nye Renault Arkana med den kraftfulde benzinmotor.

Fra 278.990 kr.

Arkana E-TECH Hybrid Zen 145 HK 

Kør grønt med den nye Renault Arkana E-TECH Hybrid.

Fra 290.990 kr.

Renault Arkana E-TECH hybrid 

Renault Arkana E-TECH Hybrid er et produkt, der er udviklet af hybridteknologien som stammer fra Renaults Formel-1 biler. Med Renault Arkana E-TECH Hybrid får du den perfekte kombination af ydeevne og grøn kørsel.

Op til 80% kørsel på ren el

I byen vil Renault Arkana E-TECH Hybrid primært køre på el. Her vil 80% af alle køreture i byen foregå på ren el. Sammenlignes det med en tilsvarende benzinmotor, vil der være helt op til 40% besparelse på brændstofforbruget!

Teknologien stammer fra Renaults Formel-1 racere, der gennem ingeniørkunst renegerer strøm gennem opbremsninger, som dermed oplader bilens batteri. Den enestående hybridteknologi sørger derfor løbende for, at genoplade batterierne under kørslen.

Vi glæder os til, at vise dig den helt nye Renault Arkana!

Vi regner med, den lander i vores showrooms på den anden side af sommerferien.

1/1

Bilerne på billederne kan være vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for prisændringer samt trykfejl.