Ny Renault Arkana fra 278.990 kr. 

Sportslig SUV
Fra 278.990 kr. 

Renault Arkana er kulminationen mellem komfort og sportslig køreglæde. 

Passionen for design og køreegenskaber kommer til udtryk i Arkana gennem slanke linjer, der føres hele vejen fra motorhjelmen og gennem baglygterne.

Arkanas unikke designprofil giver en muskuløs og markeret fremtoning, der gennem en øget frihøjde og de bløde LED-lygter, giver Arkana et mere sportsligt og stilsikkert design end nogensinde før.

Er du klar til at tage verden med storm?

Så stig ind i den nye Arkana og tag plads i rendyrket køreglæde. Den nye Arkana er skabt til at give dig alt og mere til.  Arkanas opsigtsvækkende sporty design, det futuristiske interiør med linjer der føres gennem bilen, sætter Arkana nye standarder i sin klasse. Arkana er klar til at redefinere, hvad en sportslig SUV kan byde på til markedets nok skarpeste pris. 

Renault Arkana E-Tech hybrid 

Renault Arkana E-Tech Hybrid er et produkt, der er udviklet af hybridteknologien som stammer fra Renaults Formel-1 biler. Med Renault Arkana E-Tech Hybrid får du den perfekte kombination af ydeevne og grøn kørsel.

Op til 80% kørsel på ren el

I byen vil Renault Arkana E-Tech Hybrid primært køre på el. Her vil 80% af alle køreture i byen foregå på ren el. Sammenlignes det med en tilsvarende benzinmotor, vil der være helt op til 40% besparelse på brændstofforbruget!

Teknologien stammer fra Renaults Formel-1-racere, der gennem ingeniørkunst renegerer strøm gennem opbremsninger, som dermed oplader bilens batteri. Den enestående hybridteknologi sørger derfor løbende for, at genoplade batterierne under kørslen.

Kraftfuld, sportslig og hybrid

Den nye Renault Arkana kan fås i to forskellige motorvarianter. Du kan både vælge Arkana med almindelig benzinmotor og med hybridmotor, som er en del af Renault nye revolutionerende hybridteknologi – også kaldet Renault E-Tech.

Arkana 140 HK TCE 7-gear EDC automatgear fra 278.990 kr.

Arkana E-Tech Hybrid Zen 145 HK fra 290.990 kr.

 

Vi glæder os til at vise dig den helt nye Renault Arkana!

Bilerne på billederne kan være vist med ekstraudstyr. Der tages forbehold for prisændringer samt trykfejl.