Vil du være en af os?


Vi søger dygtige teknikere til vores værksteder i Måløv og Roskilde

Stillingen

Til vores afdelinger i Måløv og Roskilde søger vi til vores mekaniske værksted en dygtig tekniker, som skal indgå i teamet af veluddannede og erfarne teknikere. Du kan forvente et spændende og udfordrende arbejdsmiljø samtidig med at vi har et godt samarbejde.

Personprofil

Vi forventer du er god til at arbejde selvstændigt og sætter en ære i at udføre kvalitetsarbejde. Det vil være en stor fordel hvis du har erfaring i enten Toyotas eller Renaults store og spændende modelprogram, men dette er ikke et krav. Som en del af jobbet får du medansvar til at uddanne og dygtiggøre vores lærlinge.

Kort om os

Arne Stubbe Automobiler A/S er en dynamisk bilvirksomhed i Storkøbenhavn med afdelinger i Ballerup og Roskilde. Som autoriseret Toyota, Renault og Dacia forhandler, hører vores virksomhed til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen. I vores virksomhed er der højt til loftet, og vi hører til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen. Hos Arne Stubbe Automobiler A/S tror vi på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Derfor vægter vi trivsel og velvære blandt vores godt 100 medarbejdere højt.

Spørgsmål og ansøgning

Send gerne din ansøgning med tilhørende CV og anbefalinger som mail til Preben@Stubbe.dk

Ansøgningsfrist: Jobbet er til øjeblikkelig tiltrædelse, men vi venter gerne på den rigtige. Ansøgningerne vurderes løbende.
Eventuelle spørgsmål vedrørende jobbet kan ligeledes rettes til Preben Stubbe på tlf. 44 97 21 70.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Preben Stubbe

Adm. Direktør

Tlf: 44972170

Den hjemmeside bruger cookies. Læs mere her

OK