Vi søger en marketingpraktikant!

Drømmer du om en fremtidig inden for marketing? Er du interesseret i biler? Og har du godt styr på de nyeste tendenser inden for sociale medier? Så skal du være vores nye praktikant!

Som praktikant hos Arne Stubbe Automobiler A/S vil du få lov at arbejde med alt fra sociale medier og events til SEO og idéudvikling. Du vil få faste arbejdsopgaver, og dine egne ansvarsområder, som du vil få lov at sætte dit eget præg på. Du kommer til at indgå i et marketingteam, hvor humøret altid er højt og hvor samarbejde og sparring er et nøgleord.

Din profil

  • Du er struktureret og god til at besvare overblikket i en travl hverdag.

  • Du har kendskab til og interesse for sociale medier.

  • Du brænder for god formidling.

  • Du er nysgerrig på at lære, og ikke bange for nye opgaver.

Vi tilbyder dig et sjovt, spændende, udfordrende og lærerigt praktikophold, hvor du vil få masser af praktisk erfaring med løbende sparring.

Det praktiske

Praktikforløbet forløber sig over omkring fem måneder fra februar, er ulønnet og skal indgå som en del af din uddannelse.

Stillingen er på fuldtid med plads til skolegang og evt. fritidsarbejdet.

Du vil skulle arbejde i vores afdeling i Måløv, som ligger ca. 500 meter fra Måløv-station, på adressen: Måløv Byvej 7, 2750 Ballerup.

Lyder det som noget for dig? Send dit CV og ansøgning til camilla@stubbe.dk. Vi holder samtaler løbende, så skynd dig og send din ansøgning i dag.

Har du spørgsmål til praktikpladsen, kan du henvende dig til Camilla Stubbe på telefon 29 79 44 11.

Om os

Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Måløv/Ballerup og Roskilde. Vi forhandler mærkerne Toyota, Renault og Dacia. Vores virksomhed hører til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen.

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S vægter vi trivsel blandt vores godt 100 medarbejdere højt. Vi tror nemlig på, at tilfredse medarbejdere, giver tilfredse gæster. Vores succes afhænger derfor af vores medarbejdere, hvilket er din sikkerhed for en spændende, udfordrende og lærerig praktikplads.