Praktikant

Vi søger en marketingpraktikant med start januar/februar!

Drømmer du om en fremtidig inden for marketing? Og har du godt styr på de nyeste tendenser inden for sociale medier? Så skal du være vores nye praktikant!

Som praktikant hos Arne Stubbe Automobiler A/S vil du få lov at arbejde med alt fra sociale medier og events til SEO og idéudvikling. Du vil få faste arbejdsopgaver, og dine egne ansvarsområder, som du vil få lov til at sætte dit eget præg på.

Du vil få en arbejdsdag, hvor du både er ude og lave flotte billeder og fede videoer til vores sociale kanaler, og samtidig er med til at planlægge og redigere materialet efterfølgende. 

Opgaverne vil b.la. bestå af:

  • Fotografering og videooptagelse
  • Redigering af foto og video
  • Hjemmesideadministration
  • Udarbejdelse af nyhedsbreve
  • SoMe-planlægning
  • SEO

Din profil

  • Du er struktureret og god til at bevare overblikket i en travl hverdag.
  • Du har kendskab til og interesse for sociale medier.
  • Du er kreativ og brænder for god formidling.
  • Du er nysgerrig på at lære, og ikke bange for nye opgaver.

Vi tilbyder dig et sjovt, spændende, udfordrende og lærerigt praktikophold, hvor du vil få masser af praktisk erfaring med løbende sparring. Du kommer til at indgå i et ungt marketingteam, hvor humøret altid er højt, og hvor samarbejde og sparring er et nøgleord.

Det praktiske

Praktikforløbet forløber sig over tre til fem måneder, alt efter din uddannelse, er ulønnet og skal indgå som en del af dit uddannelsesforløb.

Stillingen er på fuldtid med plads til skolegang og eventuelt fritidsarbejde.

Du vil skulle arbejde i vores afdeling i Måløv, som ligger ca. 500 meter fra Måløv S-tog-station, på adressen: Måløv Byvej 7, 2750 Ballerup.

Lyder det som noget for dig? Send dit CV og ansøgning til  job@stubbe.dk. Vi holder samtaler løbende, så skynd dig at sende din ansøgning i dag.

Har du spørgsmål til praktikpladsen, kan du henvende dig til Camilla Stubbe på telefon 29 79 44 11.

Om os

Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Måløv/Ballerup og Roskilde. Vi forhandler mærkerne Toyota, Renault og Dacia. Vores virksomhed hører til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen.

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S vægter vi trivsel blandt vores godt 100 medarbejdere højt. Vi tror nemlig på, at tilfredse medarbejdere, giver tilfredse gæster. Vores succes afhænger derfor af vores medarbejdere, hvilket er din sikkerhed for en spændende, udfordrende og lærerig praktikplads.