Kunderådgiver/Reklamationsbehandler søges!

Er du kundeorienteret og serviceminded? Så er det måske dig, vi søger!

Kort om stillingen
Hos Stubbe søger vi en branchekendt kunderådgiver til vores Renault-afdeling på mekanisk værksted. Her er ikke to dage ens, og du vil få en spændende hverdag med masser af kundekontakt. Du vil indgå i et team af passionerede Renault-medarbejdere, hvor samarbejde er et nøgleord. Hovedparten af jobbet kommer til at bestå i reklamationsbehandling og opfølgning over for vores bilimportør. Derudover vil der være daglige opgaver såsom modtagelse af kunder, fakturering, indskrivning, kundeopfølgning m.v.

Du vil have din daglige gang i vores Måløv/Ballerup-afdeling. Der er tale om en fuldtidsstilling, og da vi tilbyder vores kunder aftenåbent, kan der forventes aftenarbejde ca. hver 6. uge.

Personprofil
Vi søger en holdspiller, som har lyst til at give sig selv 112% for yde kunderne en professionel service, så de går ud ad døren med en god oplevelse. Vi forventer, at du har en grundlæggende erfaring fra en indskrivning med alle administrative rutiner i forbindelse med driften af et mekanisk værksted. Endvidere er det vigtigt, at du kan bevare overblikket med et stort antal daglige kunder. Du er en teamplayer med gode samarbejdsevner og som kan holde hovedet koldt i en til tider travl hverdag.

Om os
Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Måløv/Ballerup og Roskilde. Vi forhandler mærkerne Toyota, Renault og Dacia. Vores virksomhed hører blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen.

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S vægter vi trivsel og velvære blandt vores godt 100 medarbejdere højt. Vi tror nemlig på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder.

Det praktiske
Ansøgning, CV og dertilhørende dokumenter sendes via e-mail til: preben@stubbe.dk. I mailens emnefelt bedes angivet ”Kunderådgiver til Renault Måløv’’.

Ansøgningsfristen er den 31. oktober 2020. Jobbet er til øjeblikkelig tiltrædelse, men vi venter gerne på den rigtige. Ansøgningerne vurderes løbende.

Henvendelser til jobbet kan rettes til Preben Stubbe på tlf. 44 97 21 70.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK