Hos Stubbe søger vi en ny kontorelev – er det dig?

Er du nysgerrig og talstærk? Og er du interesseret i biler? Så er det dig, vi søger!


Vi tilbyder:

Som kontorelev hos Arne Stubbe Automobiler A/S får du en attraktiv uddannelse med speciale i administration i bilbranchen. Du får en spændende hverdag og uddannelse med et godt afsæt til din fremtidige karriere. 

Du kommer til at indgå i salgsadministrationen og bliver en del af et stærkt, ungt team, hvor samarbejde er et nøgleord. Her får du indsigt i en virksomhed med mange forskellige afdelinger og kulturer, og du bliver en del af ét stort samarbejde og fællesskab.

Dine daglige opgaver hos Stubbe består af blandt andet håndtering af kunde- og leverandørhenvendelser, bilfakturering, nummerplade- og indregistreringer og diverse administrative ad hoc-opgaver. Du vil i høj grad selv være med til at påvirke din uddannelse og hverdag hos os.


Vi forventer:

  • Du har bestået EUX eller HHX
  • Du har gode færdigheder inden for de økonomiske fag
  • Du har flair for IT
  • Du har interesse for biler
  • Kørekort er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du kan lide at have med mennesker at gøre, og er parat til at give dig selv 112% for at skabe tilfredse kunder.


Om os

Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Måløv/Ballerup og Roskilde. Vi forhandler mærkerne Toyota, Renault og Dacia. Vores virksomhed hører til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen.

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S vægter vi trivsel blandt vores godt 100 medarbejdere højt. Vi tror nemlig på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Vores succes afhænger derfor af vores medarbejdere – hvilket er din sikkerhed for en spændende og lærerig uddannelse.


Det praktiske

Uddannelsen tager 2 år med løbende skoleophold til at supplere din praktiske erfaring.

Som vores nye kontorelev, vil du blive en del af vores afdeling i Måløv på adressen Måløv Byvej 7, som ligger ca. 500 meter fra Måløv S-togstation.

Ansøgningsfrist er 15.12.2020, og vi indkalder løbende til samtaler.
Ansættelsesstart er 04.01.2021.

Send din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser via e-mail til Claus Jacobsen på clj@stubbe.dk.

Eventuelle spørgsmål til elevpladsen kan ligeledes rettes til Claus Jacobsen på tlf. 44 97 21 70.

Vi glæder os til at høre fra dig!