Hos Stubbe søger vi en ny handelselev – er det dig?

Er du nysgerrig og serviceminded? Er du interesseret i biler? Så er det dig, vi søger!

Vi tilbyder:

Som handelselev hos Stubbe får du en spændende og attraktiv uddannelse med speciale i Auto. Du vil få en attraktiv uddannelse, som et godt afsæt til din fremtidige karriere.

Du vil blive en del af Værkstedsadministrationen, hvor ikke to dage er ens. Her vil du opleve, lære og udvikle dig i takt med dine skoleophold. Du vil få indsigt i en virksomhed med mange forskellige afdelinger og kulturer, og her vil du blive en del af ét stort samarbejde og fællesskab.

Du vil få lov til at prøve kræfter med alle de administrative opgaver, der er i forbindelse med driften af et mekanisk værksted. Det indebærer blandt andet modtagelse af kunder, indskrivning, fakturering, reklamationsbehandling på nye biler og meget mere.

Vi forventer:

  • Du er færdig med 9. eller 10. klasse, og har minimum gennemgået EUD eller EUX
  • Du har gode færdigheder inden for dansk, engelsk og matematik
  • Du har flair for IT
  • Du har interesse for biler
  • Kørekort er en fordel, men ikke et krav.

Vi forventer, at du kan lide at have med mennesker at gøre, og du er parat til at give dig selv 112% for at skabe tilfredse kunder.

Om os

Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Måløv/Ballerup og Roskilde. Vi forhandler mærkerne Toyota, Renault og Dacia. Vores virksomhed hører blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen.

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S vægter vi trivsel og velvære blandt vores godt 100 medarbejdere højt. Vi tror nemlig på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Vores succes afhænger derfor af vores medarbejdere – hvilket er din sikkerhed for en spændende og lærerig uddannelse.

Det praktiske

Som vores nye handelselev bliver du en del vores afdeling i Måløv/Ballerup. Ansættelsesstart vil være hurtigst muligt.

Uddannelsen tager 2 år med løbende skoleophold til at supplere din praktiske erfaring.

Send din ansøgning og relevante eksamensbeviser via e-mail til: olk@stubbe.dk. Angiv ”Elev i værkstedsadministrationen” i mailens emnefelt. Ansøgningsfristen er den 15. oktober 2020.

Vil du vide mere eller har du spørgsmål, kan du kontakte Ole Kristensen på tlf. 44 97 21 70.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Denne side benytter cookies for at forbedre brugeroplevelsen. Læs mere her.

OK