Elev til reservedele

Stillingen

Til vores reservedelslager i Måløv søger vi en elev med sans for detaljen til hjælp med alle de administrative og praktiske opgaver, der er i forbindelse med driften af et lager. Eksempler herunder er varestyring, kunde- og leverandørkontakt, priskontrol samt andre logistiske opgaver.

Personprofil

Du har som minimum bestået EUD-Grundforløb og har gode karakterer i fagene dansk, engelsk og matematik. Du er interesseret i biler, og har lyst til at arbejde med IT. Kørekort en fordel men ikke et krav. Vi forventer, at du kan lide at have med mennesker at gøre, og er parat til at give dig selv 112 % for at skabe tilfredse kunder.

Virksomheden

Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Ballerup/Måløv og Roskilde, der sælger både Toyota, Renault og Dacia. Vores virksomhed hører til blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen. Hos Arne Stubbe Automobiler A/S tror vi på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Derfor vægter vi trivsel og velvære blandt vores godt 100 medarbejdere højt

Ansøgning

Send gerne din ansøgning med relevante eksamensbeviser, som e-mail til jot@stubbe.dk mrk. ”Elev”. Eventuelle spørgsmål vedrørende jobbet kan rettes til Jørgen Thomasberg på tlf. 44 97 21 70.

Stillingen er til øjeblikkelig tiltrædelse, men vi venter gerne på den rigtige. Ansøgningerne vurderes løbende.

Kontaktperson

Jørgen Thomasberg

Reservedelschef, Renault/Dacia

Tlf: 44749065

Den hjemmeside bruger cookies. Læs mere her

OK