Vi søger to eftermarkedselever!

Vil du arbejde med logistikstyring samt værkstedsadministration i en større bilvirksomhed? Er du praktisk anlagt og fyldt med gåpåmod? Så er det dig, vi søger!

Start din karriere hos Arne Stubbe Automobiler A/S som eftermarkedselev. Her vil du få en spændende og attraktiv uddannelse, som et godt afsæt til dit fremtidige arbejdsliv.

Uddannelsen strækker sig over 2 år, og du vil skiftevis blive en del af vores team, som har ansvaret for vores reservedelslager samt vores team på værkstedet. På lageret håndteres reservedele og tilbehør til de biler, vi har på værksted, og på værkstedet kommer du til at stå for modtagelse af kunder samt supportere med ordrebookinger og fakturering. 

Dine daglige opgaver vil blandt andet bestå af en kobling mellem administrative og praktiske opgaver, som der er i forbindelse med driften af et lager og et værksted. Herunder vil du få oplæring i varestyring, priskontrol, ordrebookinger, kundehåndtering m.m.

Din profil

  • Du er færdig med 9. eller 10. klasse, og har minimum gennemgået EUD eller EUX.
  • Du er nysgerrig på at lære nye arbejdsmetoder
  • Du har en positiv tilgang til dine opgaver
  • Kørekort er en fordel, men ikke et krav
  • Du har flair for IT

Om os

Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Måløv/Ballerup og Roskilde. Vi forhandler mærkerne Toyota, Renault og Dacia. Vores virksomhed hører blandt eliten i bilbranchen målt på "anciennitet", omdømme, soliditet og volumen.

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S vægter vi trivsel blandt vores godt 100 medarbejdere højt. Vi tror nemlig på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Vores succes afhænger derfor af vores medarbejdere – hvilket er din sikkerhed for en spændende og lærerig elevuddannelse.

Det praktiske

Vi søger både en eftermarkedselev til vores Renaultafdelinger i Roskilde og i Måløv/Ballerup.

Ansættelsesstart vil være hurtigst muligt, og vi vurderer derfor ansøgningerne løbende.

Uddannelsesforløbet hos os tager 2 år med løbende skoleophold kombineret med praktisk læring. 

Er du interesseret i at blive eftermarkedselev i Roskilde?

Send din motiverede ansøgning og relevante eksamensbeviser via e-mail til: jee@stubbe.dk. Angiv ”Eftermarkedselev Roskilde” i mailens emnefelt. 

Vil du vide mere eller har du spørgsmål, kan du kontakte Jesper Walbum på tlf. 46330407

Er du interesseret i at blive eftermarkedselev i Måløv/Ballerup?

Send din motiverede ansøgning og relevante eksamensbeviser via e-mail til: nih@stubbe.dk. Angiv ”Eftermarkedselev Måløv” i mailens emnefelt.

Vil du vide mere eller har du spørgsmål, kan du kontakte Nikolaj Hebel på tlf. 44749058.

Vi glæder os til at høre fra dig!