Renault Megane RS

Vi søger en eftermarkedselev til vores Renault-værksted!

Vil du arbejde med logistikstyring, kundeservice samt værkstedsadministration i en større bilvirksomhed? Er du praktisk anlagt og fyldt med gåpåmod? Så er det dig, vi søger!

Start din karriere hos Arne Stubbe Automobiler A/S som eftermarkedselev. Her vil du få en spændende og attraktiv uddannelse, som et godt afsæt til dit fremtidige arbejdsliv.
Uddannelsen strækker sig over 2 år, og du vil blive en del af vores team, som har ansvaret for vores Renault-værksted og -lager.

På værkstedet kommer du til at stå for modtagelse af kunder samt supportere med ordrebookinger og fakturering. På lagret håndteres reservedele og tilbehør til de biler, vi har på værksted. Her vil du få oplæring i varestyring, priskontrol samt andre logistiske områder.

Dine daglige opgaver vil blandt andet bestå af en kobling mellem administrative og praktiske opgaver, som der er i forbindelse med driften af et værksted. Herunder vil du få oplæring i ordrebookinger, kundehåndtering m.m.

Din profil

  • Du har masser af gå-på-mod
  • Du er klar til at indgå i et stærkt team
  • Du er nysgerrig på at lære og udvikle dig
  • Du har en positiv tilgang til dine opgaver
  • Kørekort er en fordel, men ikke et krav
  • Du er færdig med 9. eller 10. klasse og har gennemgået EUD, EUX, HHX eller STX.

Om os

Arne Stubbe Automobiler A/S er et dynamisk bilfirma i Storkøbenhavn med afdelinger i Måløv/Ballerup og Roskilde. Vi forhandler mærkerne Toyota, Renault og Dacia. Vores virksomhed hører blandt eliten i bilbranchen målt på “anciennitet” og omdømme.

Hos Arne Stubbe Automobiler A/S vægter vi trivsel blandt vores godt 100 medarbejdere højt. Vi tror nemlig på, at tilfredse medarbejdere giver tilfredse kunder. Vores succes afhænger derfor af vores medarbejdere – hvilket er din sikkerhed for en spændende og lærerig elevuddannelse.

Det praktiske

Du vil blive en del af vores afdeling i Måløv på adressen: Måløv Byvej 7, 2760 Måløv. Adressen ligger 500 meter fra Måløv S-togsstation.

Ansættelsesstart vil være hurtigst muligt, og vi vurderer derfor ansøgningerne løbende.

Uddannelsesforløbet hos os tager 2 år med løbende skoleophold kombineret med praktisk læring. 

Under hele din forløbet vil du modtage fuld elevløn i henhold til uddannelsen.

Send din motiverede ansøgning og relevante eksamensbeviser via e-mail til: job@stubbe.dk. Angiv ”Eftermarkedselev Måløv” i mailens emnefelt.

Vil du vide mere eller har du spørgsmål, kan du kontakte værkfører Lasse Holst på tlf. 44749058.

Vi glæder os til at høre fra dig!